Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Imam instaliran Kosi 19.3 na MiBox u,ali nikako da nađem upotrebljiv dodatak za prevod.
Da li ima neko a4ksubtitle add-ons.
Ne rade mi vise titlovi.com i Opensubtitle?
Koristim elementum
Svi titlovi rade sasvim normalno.

meni ne rade Titlovi Official poodavno.Srećom tu je kolega Citizen Kane sa A4k,hvala mu još jednom.

Dobar dan svima,da li mi mozete pomoci?
Razmisljao sam da ne uzimam kablovsku televiziju nego da kupim onaj set top box i na njemu instaliram kodi i tako da gledam televiziju.
Da li mi neko moze reći da li je vec iskustva sa tim i kakvo je vaše misljenje povodom toga?
Ja tako gledam tv već godinu i po dana.
Mada, iskreno, više gledam serije i filmove (Netflix...).
Ako očekuješ u svakom trenutku da će tečno raditi bez seckanja, onda moraš kupiti skupu listu (pa je pitanje da li je isplativo).
Sa jeftinim listama, dešava se da nekad neki kanali seckaju, nekad ne rade.

Da li neko koristi Surfshark kao VPN? Imam problem da neće da mi učita PVR liste u Kodiju, koji god protokol u Surfshark da stavim... Zemlja Srbija kao VPN... Da li neko ima slične probleme i kako se rešavaju, baš ova kombinacija Surfshark+Kodi... Hvala

u surfshark mozes podesiti da radi samo na app na kojima zelis vpn...ne znam gdje zivis ali ne vidim potrebu da na kodiju imas ukljucen vpn...

u surfshark mozes podesiti da radi samo na app na kojima zelis vpn...ne znam gdje zivis ali ne vidim potrebu da na kodiju imas ukljucen vpn...
Da, u Srbiji nema potrebe, ali nekad skoknem do nemačke, tamo koristim VPN, za Stremio.i za Kodi... Jer ne želim da neko plaća kaznu zbog mene, ipak sam u gostima :) Da ne rizikujem...

Koristi realdebrid

Kako bi mu RD pomogao za PVR?

Poslednja izmena:
Zato sto koristi stremio za filmove i serije. Ne bi rizikovao u EU sa torrentima

To je ok za filmove i serije ali za pvr mu nista ne znaci, stoga nije mu bas resenje.

Naravno da koristim i RD, ali nemačka je dosta striktna po tim pitanjima, možda i najgora... I sad ja da odem kod nekog i cepam torente, gledam iptv i ostalo... Ne ide... Zato što kazna uvek stiže na onog ko je vlasnik ugovora za internet, njih ne zanima ko je to radio... Tako da ne znam koja je fora i zašto ne radi Kodi Green Revolution PVR sa Surfshark, neće da očita liste nikako.. I promene i apdejtovi i kanala i protokola na Surfsharku...

Sa novim azuriranjem su ubacili mislim Promise umesto Elementuma. Za pvr ne treba vpn.

Da li vam rade pvr kanali na kodibalkan, ništa neće da pusti?
Ima li alternativa za domaći iptv?

Ja sam i update radio ono green portal ali ništa, juče i danas izbacuje ovu grešku. Šta je u pitanju?
Ovako za sve kanale

Screenshot_2022-09-14-21-46-20-946_org.xbmc.kodi.jpg

Izgleda nije dovoljno izdvojiti green build na posebnu temu , trebace negde smestiti i green pvr i portale 😁😂😁😂

Имате тему за КОДИ билдове. Хвала на разумевању!

Promenio sam portal na 2 i sada radi, neko je opet nešto čačkao tamo, stalno nešto menjaju kao da namerno to rade

Ćao ljudi uskoro planiram da uplatim Real Debrid da gledam filmove i serije u Kodiju. Pošto imam 20mbps konekciju koliki je max fajl u velicini da mogu da strimujem bez bufera? Jel 8-9gb neki max, ili?

Možeš filmove do 15 gb
Serije do 6 gb po epizodi

Bilo je već negde pitanje, kako i gde podesiti da u prevodima bude latinično č a ne sa onim "izvrnutim" slovima.

Eastern europe windows 1250 u settings, player, language mislim da je tamo. Tu su i podesavanja za subtitle pa ces lako naci.

Bilo je već negde pitanje, kako i gde podesiti da u prevodima bude latinično č a ne sa onim "izvrnutim" slovima.

Pozdrav svima
Imam problem sa učitavanjem titlova na elementumu
Izbaca grešku neautorizovan za titl.com a do skoto radio bez problema
Uradio sam update titl.com i kaže da je na zadnjoj verziji...

Nazad
Vrh Dno