Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

ja imam problem,vecinu linkova u covenant nece da mi otvori u zadnjih par dana, hd tek nece, vrti ih I stane, sta da radim?

Da li neko ima problema sa servisima za titlove?

Prijatelj mi prijavio da mu već nekih ~nedelju dana se ne učitavaju titlovi sa servisa. Sinoć sam bio kod njega i instalirana je poslednja verzija 17.5.
Svi servisi mrtvi (ovde ne računam servise za koje je potreban nalog).

Evo ni kod mene, a koristim stari 16.1 (ne mogu instalirati novije verzije) isto sve mrtvo :S:.

Probaj da instaliras addon-ove za opensbtitles i titlovi.com (imas ih na strani 61. ove teme)

Bilo je problema sa titlovi.com, ali kao što kaže adamche imaš novi addon koji provereno radi. Opensubtitles radi ali malo usporeno ovih dana.

moja preporuka je da se svakako vrati barem na 17.4, pošto 17.5 ne radi kako treba.

Da li imate neki all in one zip fajl ili mozda link za neki kvalitetniji setup sa sve addonovima za Kodi?

Nikad ga pre nisam koristio ali vidim da ima raznih varijanti pa bih da nabavim neku sto prostiju varijantu za caleta da moze da gleda filmove i TV online (ako to uopste moze).

Tema ima 60+ stranica pa mi je malo predugacko da listam sve.

Hvala unapred

Nema dalje [emoji6]

http://www.wirelesshack.org/how-to-install-no-limits-magic-wizard-kodi-17-1-krypton.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moram I ja probati. Ono što sam našao po netu ne radi

Sent from my E6853 using Tapatalk

MPAA: Almost 70% of 38 Million Kodi Users Are Pirates

During a panel discussion hosted by the Copyright Alliance this week, the MPAA's Senior Vice President, Government and Regulatory Affairs had a few choice words about Kodi.
Noting that the platform itself is legally used by around 12 million users, a further 26 million configure the media player with piracy addons.
Kao i svake tvrdnje o pirateriji :laugh:...

@ adamche

Hvala!

A evo ti i video uputstvo za instalaciju od Live TV Kodi Srbija :smoke:

Zna li neko kako da se ubaci TVViet u kodi, ima li neki zip ili slično. Koliko vidim na njihovom sajtu nude samo kompletan Kodi. Hvala.

Drugari

razni su problemi sa titlovima, ali da li je neko imao (i rešio) problem sa titlovima za filmove u "lokalu"?
Prikopčao sam eksterni HDD.
Imam foldere u kojima se nalaze film + titl istog imena, ali titl mi se ne prikazuje.

Neki savet?

Moraš ručno da izabereš titl nakon što pustiš video

hvala na brzom odgovoru, nov sam u ovome...
zar je moguće da nema neki add-on, neki ext. player koji bi to radio?

Pustaj preko bs playera onda

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ima li neki addon za sport a da nije Zem

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Probaj da ukljucis autosubs (addons>install from fepo...>kodi addon repo...>services)

Probao sam da pustim epizodu i prikazuje titl (istog imena).

kodi 16 je kod mene (windows 10).

prikazuje mi titlove i na nekom starom 13.2 xbmc (preteca kodija) na windows-u 7

pumba1
OK probaću kad dođem kući

adamche
OK, probaću..

Inače kod mene je KODI 17.6, a radi na android box-u

pronašao sam šta je problem.
Napomena je da mi je pomenuti disk (na kome se nalaze filmovi) vezan za ruter koji je trebao da omogući da ga svi računari u mreži vide.

KODI "prepoznaje" disk kao uPnP server i u tom slučaju nije moguće promeniti "set content" opciju za folder u kome su filmovi!
Kada disk prikopčam direktno na android TV box sve radi kako treba, ali onda ne mogu da pristupam tom disku sa računara!

Colossus repository je shut down.
"Sorry to say but I am stopping all development of the urlresolver, metahandler, and my other addons. I am not responsible for covenant and bennu but colossus has agreed to delete the repo too."

^ Nažalost nije jedini... tu je i Smash, kao i Ares Wizard i još nekoliko repository-a... nije prvi put da se to dešava, biće to ok za nekoliko dana :smoke:

Drugari

razni su problemi sa titlovima, ali da li je neko imao (i rešio) problem sa titlovima za filmove u "lokalu"?
Prikopčao sam eksterni HDD.
Imam foldere u kojima se nalaze film + titl istog imena, ali titl mi se ne prikazuje.

Neki savet?

Kod mene automatki krene film i titl ako su istog imena u istom folderu Kodi 17.6 na android boxu...
Ovako mi stoji u settngs/player -> language :

Download services:
Languages: Serbian, Croatian, Bosnian
Subtitle storage location: Next to the video
- Custom subtitle folder
Auto download first subtitle je uključeno

Jel postoji neka alternativa Aresu?

Nazad
Vrh Dno