Da li imate neki all in one zip fajl ili mozda link za neki kvalitetniji setup sa sve addonovima za Kodi?
Nikad ga pre nisam koristio ali vidim da ima raznih varijanti pa bih da nabavim neku sto prostiju varijantu za caleta da moze da gleda filmove i TV online (ako to uopste moze).
Tema ima 60+ stranica pa mi je malo predugacko da listam sve.
Hvala unapred
Nekome radi Netflix?
Sent from my E6853 using Tapatalk
Hvala za tip... Moram probati. A da li nekome funkcionise Amazon Prime?Meni radi Flixnet![]()
FlixNet nije Netflix plugin, vec neki streaming plugin slican Specto-u, Exodus-u itd... A bas sam se ponadaoMoram I ja probati. Ono što sam našao po netu ne radi
Sent from my E6853 using Tapatalk
Nema dalje [emoji6]
http://www.wirelesshack.org/how-to-install-no-limits-magic-wizard-kodi-17-1-krypton.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kao i svake tvrdnje o pirateriji :laugh:...During a panel discussion hosted by the Copyright Alliance this week, the MPAA's Senior Vice President, Government and Regulatory Affairs had a few choice words about Kodi.
Noting that the platform itself is legally used by around 12 million users, a further 26 million configure the media player with piracy addons.
Jer zna neko neki addon na kome mogu da se gledaju acestream kanali?
Zna li neko kako da se ubaci TVViet u kodi, ima li neki zip ili slično. Koliko vidim na njihovom sajtu nude samo kompletan Kodi. Hvala.
Drugari
razni su problemi sa titlovima, ali da li je neko imao (i rešio) problem sa titlovima za filmove u "lokalu"?
Prikopčao sam eksterni HDD.
Imam foldere u kojima se nalaze film + titl istog imena, ali titl mi se ne prikazuje.
Neki savet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari