Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ok, hvala.

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Probajte Genesis. Sličan je exodusu i radi odlično.

Poslato sa P8 lite uz pomoć Tapatoka

Ima na ovom repo-u h**p://jesusboxrepo.xyz/repo/ posto sa fusion-a vise nista ne ide.

Search takođe ne radi.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni uopšte neće da ucita sada serije na spinztv...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne radi ni salts ni exodus

Meni sada evo učitao epizodu na spinztv repo...

Exodus učitao listu filmova sa trakta. Serije neće.

^
Sta se ovo dešava sa addonovima?
Probaću bas da li kod mene i dalje radi RD na exodusu, jer mi je to baza za filmove i serije.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni juče Exodus radio sa serijama, trakt manager iz exodusa neće da se pokrene.

Vidim da nije registrovao jučerašnje epizode koje sam gledao...

Uhhh posekli su ih baš...
Sad vidim One23... je digao ruke skroz.

Poslednja izmena:
Radi RD sa Exodus-om sve uredno. Upravo odgledao Genius u fHD-u. Pronašao preko 7 linkova.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ima na netu upustvo kako da se namesti trakt, ali meni ne nalazi ni jednu seriju u HDu...

Exodus obrisan, vratio Quasar. Sve radi normalno. Trakt povezan.

Poslednja izmena:
Meni Exodus radi na PC-ju, ali od prije par dana ne na android telefonu.

Zabagovao se Kodi na telefonu prije nekoliko dana, što sam ranije rješavao resetovanjem aplikacije i ponovnim instaliranjem Exodusa. Sada posle reinstalacije Exodusa sve izgleda normalno, radi Search, ali kada kliknem na epizodu serije, dole desno pokaže info o erroru i predloži da pogledam Log (pogledao sam i meni to ništa ne pomaže). Isto je sa filmovima, mogu da ih pretražujem i selektujem, ali neće da ih pokrene.

U opcijama mogu da ispraznim cash od addona, ali ne i listu provajdera, što neki sugerišu kao rješenje. Opet daje isti erro info.

Instalirao sam Elysium i gledanje se nastavilo, ali bih volio da osposobim Exodus ako je moguće.

Exodus je 3.1.18, Kodi je Jarvis 16.1 (toliko podržava telefon), pa ako neko ima ideju, biću zahvalan na pomoći, javno ili porukom.

Koji build staviti na andorid box, osijek ili neki drugi? Sta preporucujete

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Čuo sam da postoji neki Aleks-Inac alfa verzija builda sa mogućnošću SBB konekcije preko Unifi za 4K kanale.
Gde se moze skinuti to ili donirati neka para za developera?

Meni exodus radi ali sa jako malo ili gotovo nimalo linkova u HD.Da li je to normalno ili treba da skinem neki poseban repository?

#spikektm Stavi komarca iz osijeka. Lepo radi kod mene na nekom android stiku. Samo sam promenio skin na Confluence i podesio precice, a mozes i da ostavis default skin.

Nazad
Vrh Dno