rico76
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.08.2011
- Poena
- 170
Teško da ćeš naći adon koji te neće ostaviti na cedilu baš kad ti se gleda:d Najpouzdaniji su ace strimovi za to što ti treba.
Teško da ćeš naći adon koji te neće ostaviti na cedilu baš kad ti se gleda:d Najpouzdaniji su ace strimovi za to što ti treba.
Хвала. Ради.Evo da se uključim u diskusiju...
Za one koji hoće iptv na kodiju predlažem VAVOO.
Ima da se skine na playstoru (nemački build kodija) kad se pokrene pisace VAVOO.TV (promeniti u vavoo.to) i to je to
Послато са NX549J уз помоћ Тапатока
Jel ima negde aktuelno uputstvo za noobove?
Dobio sam kodi na x96 boxu, uspevam da gledam svoje filmove preko smb share, ali od preinstaliranih addonova, slabo mi šta radi
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Za početak treba da deinstaliraš taj Kodi koji ti je došao uz box i instaliraš svež 17.6 krypton. Ti addonovi su uglavnom prestali da se održavaju i trebaju ti noviji.
Ako nisi ni malo upućen, onda počni sa Dimitrology yt kanalom i pregledaj sve što se tiče Kodi krypton-a: https://www.youtube.com/user/dimitrology/playlists
Posle pređi na Top Tutorials: https://www.youtube.com/channel/UC0QRG-gMqHhF5-BPdmJfs1w/playlists
Ja ne mogu naci taj meni sa podešavanjima... na telefonu kao i na boxu imam jedino ovo.
![]()
Prošao detaljno svaku stavku i nigde nema taj meni kao kod tebe... ili sam negde nešto promašio.
EDIT: pronašao. Klikom na levu stranu otvara se meni sa leve strane.
Hvala za info.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Evo da se uključim u diskusiju...
Za one koji hoće iptv na kodiju predlažem VAVOO.
Ima da se skine na playstoru (nemački build kodija) kad se pokrene pisace VAVOO.TV (promeniti u vavoo.to) i to je to
Послато са NX549J уз помоћ Тапатока
Vavoo je aplikacija vec uradjena. Bazirana je na kodiju, ali je instaliras kao bilo koju drugu sa plejstora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari