Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Addon za sport, vas predlog?
Uglavnom koristim IPTV liste, za ono sto nema na areni, dakle uglavnom premier liga, jako retko NBA.

Teško da ćeš naći adon koji te neće ostaviti na cedilu baš kad ti se gleda:d Najpouzdaniji su ace strimovi za to što ti treba.

Teško da ćeš naći adon koji te neće ostaviti na cedilu baš kad ti se gleda:d Najpouzdaniji su ace strimovi za to što ti treba.

Tako je. Za razliku od filmova i serija koje imamo u skoro svakom adonu i sve je besplatno, IPTV da bi bio 100% stabilan mora da se plati.

^ Ace stream rules! Sreća pa kod nas još uvek može da se "torentuje" ;)

Iskreno ja sve plaćam i hvatam kad budu oni popusti :D

Obično budu za praznike vrlo dobri popusti na sve te servise koji se plaćaju i onda kad sve sabereš i oduzmeš na godišnjem nivou se više isplati nego da plaćaš kablovsku i opet da nemaš sve. :d

A šta tačno plaćaš? Pošto je tema Kodi i addonovi koji se ne plaćaju? Možda misliš na IPTV liste ili Real Debrid preplatu?

Pa da jeste tema Kodi ali ovo itekako ima smisla kad se koristi sa Kodijem.

Plaćam Premiumize i SmoothStreamsTV.

IPTV liste ne, ipak sam se za to snašao besplatno :D

Znam da je poenta svega ovoga da bude besplatno, ali svo to cimanje godinama mi se smučilo iskreno i rešio sam da probam ovo i ne kajem se. A najbolje je da pratite kad imaju popuste jer daju odlične popuste zaista. Evo npr. ja sam uhvatio SSTV godišnju pretplatu za 50 eura a ovako je 40 eura 6 meseci.

Premiumize mi je u kombinaciji sa Gaia addonom. Odličan je, ja bih rekao i najbolji.

Poslednja izmena:
Ja sam uhvatio kad je bio onaj Black Friday popust i plus sam imao nekoliko premium korisnika pozvanih sa mog naloga (ono kad preko tvog customer id-a neko uplati premium) i onda sam imao strahovit popust za 35 eura godinu dana premium članarinu. A inače ovako je 100 eura godinu dana.

Plaćao sam preko paypala, zato je i skupo tako. Kad se plaća recimo preko bitcoina onda dođe 70 eura godinu dana.

Na reddit-u. Samo kucaj reddit NBA/NFL/Soccer... stream pred neku utakmicu i dobićeš gomilu odličnih linkova, kako za browser tako i za ace.

Jel ima negde aktuelno uputstvo za noobove?
Dobio sam kodi na x96 boxu, uspevam da gledam svoje filmove preko smb share, ali od preinstaliranih addonova, slabo mi šta radi :(

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ovaj pure sports pre 10ak dana bio ekstra. Najbolji add on za sport na koji sam naisao bio.
Sad ga unistili skroz.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Evo da se uključim u diskusiju...
Za one koji hoće iptv na kodiju predlažem VAVOO.

Ima da se skine na playstoru (nemački build kodija) kad se pokrene pisace VAVOO.TV (promeniti u vavoo.to) i to je to

Послато са NX549J уз помоћ Тапатока

Hvala za info druže, odličan app. Otvara sve živo.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ima da se skine na playstoru (nemački build kodija) kad se pokrene pisace VAVOO.TV (promeniti u vavoo.to) i to je to

Хвала. Ради.
Да ли је могуће променити језик и како?

Послато са Xiaomi MI 5 уз помоћ Тапатока

Ne verujem da je moguće,to je i jedini minus za sada.Super radi i otvara kanale bez stucanja. Tu je i brdo filmova/seria.

Moze se promeniti jezik na engleski.
Sad sam na poslu. Kad stignem kući, pogledacu pa cu javiti

Jel ima negde aktuelno uputstvo za noobove?
Dobio sam kodi na x96 boxu, uspevam da gledam svoje filmove preko smb share, ali od preinstaliranih addonova, slabo mi šta radi :(

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Za početak treba da deinstaliraš taj Kodi koji ti je došao uz box i instaliraš svež 17.6 krypton. Ti addonovi su uglavnom prestali da se održavaju i trebaju ti noviji.
Ako nisi ni malo upućen, onda počni sa Dimitrology yt kanalom i pregledaj sve što se tiče Kodi krypton-a: https://www.youtube.com/user/dimitrology/playlists
Posle pređi na Top Tutorials: https://www.youtube.com/channel/UC0QRG-gMqHhF5-BPdmJfs1w/playlists

Evo načina da vavoo prebacite na engleski
f472a2b7a601e7daf73cc9ca0814f04a.jpg
cba092637ec404708cfb91d2b04c0d86.jpg
5a9783f60f9cf97d301550a005efb472.jpg

Ja ne mogu naci taj meni sa podešavanjima... na telefonu kao i na boxu imam jedino ovo.

543444652ad686065b8d00c1a10bd787.jpg

Prošao detaljno svaku stavku i nigde nema taj meni kao kod tebe... ili sam negde nešto promašio.

EDIT: pronašao. Klikom na levu stranu otvara se meni sa leve strane.
Hvala za info.

Poslednja izmena:
Za početak treba da deinstaliraš taj Kodi koji ti je došao uz box i instaliraš svež 17.6 krypton. Ti addonovi su uglavnom prestali da se održavaju i trebaju ti noviji.
Ako nisi ni malo upućen, onda počni sa Dimitrology yt kanalom i pregledaj sve što se tiče Kodi krypton-a: https://www.youtube.com/user/dimitrology/playlists
Posle pređi na Top Tutorials: https://www.youtube.com/channel/UC0QRG-gMqHhF5-BPdmJfs1w/playlists

Hvala!
Da li moze taj Vavoo sto ovde pominju da se instalira ili da se igram sa obicnim kodijem?

Ja ne mogu naci taj meni sa podešavanjima... na telefonu kao i na boxu imam jedino ovo.

543444652ad686065b8d00c1a10bd787.jpg

Prošao detaljno svaku stavku i nigde nema taj meni kao kod tebe... ili sam negde nešto promašio.

EDIT: pronašao. Klikom na levu stranu otvara se meni sa leve strane.
Hvala za info.

Ja nikako da nađem gde na tabletu da kliknem, imam na ekranu kao ti ,pritiskam sve i svašta i u prazan ekran i ništa...

Kliknes prvo na ovo personaliseren. Pa kad se otvori onda pritisnes skro z lijevo na ekranu da ti se otvori novi meni

inace, neki dan instalirao na Kodi koji imam Phoenix reborn nasih autora, svaka cast sta sve ima a prilagodjeno ljudima koji zele nase kanale, serije i filmove, sve nastimano na jezicima EX YU, vrlo lako za koristenje, nema stimanja prevoda, ma nista, hvala momcima na trudu i nadam se odrzavanju...

cek cek, jel Vavo addon ili sta ??? dakle njega "integrisem" u postojici Kodi na android boxu ? hvala

Vavoo je aplikacija vec uradjena. Bazirana je na kodiju, ali je instaliras kao bilo koju drugu sa plejstora.

Nazad
Vrh Dno