On nije azuriran od februara 2018. Napusten projekat Mislim da poslednja verzija gura Kodi 17.4Počelo me nervirati kad ste se raspisali oko elementuma, trakta i slika - nabili ste mi tenzijua meni to svejedno ima li je ili nema. Malo sam se napatio da nađem pravu verziju i instaliram elementum na SPMC - dosad sam na njemu držao samo quasar koji radi bez greške. Čak mi se čini da SPMC puno bolje radi sa velikim fajlovima filmova koji su u 4K. Malopre ga nakačio na trakt nalog i sve se pojavi kako treba, nema problema sa fan art i slično. Možda nekom pomogne.....
On nije azuriran od februara 2018. Napusten projekat Mislim da poslednja verzija gura Kodi 17.4
Imaju posteri u elementumu, sada testirao spmc
Jos da podesim kako da povežem laptop i Android box
@torpedoo: Koliko se sećam SPMC je u momentu napuštanja bio baziran na Kodi v16.x ? Tako da nema inpustream.adaptive (koji postoji samo na Kodi v18 i v19) što automatski znači da na njemu ne rade addons poput HBO Go, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ (= sve što koristi Widevine DRM zaštitu) i bilo koji video servis koji koristi MPEG-DASH. U prevodu sve što ne radi sa ffmpeg![]()
Zbog čega koristiš HBO GO addon?Kodi 16.1 je najbolji Kodi, najmanje je imao mana
Kodi 18 koristim samo zbog hbo go addona
Kodi 16.1 je najbolji Kodi, najmanje je imao mana
Kodi 18 koristim samo zbog hbo go addona
Ovo sa posterima je izgleda problem u samom kodiju. Koliko sam citao po raznim forumima nije samo problem sa elementumom vec i sa nekim drugim adonima. Rade na resavanju problema. A sto se tice spmc radi elementum sasvim lepo, imaju posteri. Ovo je kao alternativa dok ne srede kodi sasvim ok. Cak mi se cini da i radi brze.
Na to sam i mislio ne vezano samo za elementum i postere pojavio se neki problem u samom kodiju pa pokusavaju da srede problem.Posteri i nazivi filmova ne rade ni u klot Kodiju, nema veze sa Elementumom.
Да није до самог кодија, доказ је и РУЈА адон у коме су сви постери најнормалније присутни.
Да је у питању RC верзија, па да и пробам. Алфа верзије нисам практиковао јер умеју да буду нестабилне.Treba probati Kodi 19
Je l' me zezaš?[emoji16] Pa naravno tad dobijem internal server error.Ok. Da li si posto si uneo api-je u ta dva polja otisao na ok i onda se vratio u ista podesavanja u elementumu i kliknuo na opciju autorizuj elementum gde dobijas kod koji treba da uneses u trakt.tv?
Ne može ni ovoPokusajte universal scraper za filmove da vam vuce meni radi bez problema za sve filmove
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Je l' me zezaš?[emoji16] Pa naravno tad dobijem internal server error.
Sent from my SHT-W09 using Tapatalk
Nece ti taj pvr ici na lin, instaliraj pvr stalker middleware sto je u principu isto samo sa manje portala od tojelako.
*******tii de ste?[emoji23] Ne kuckam prekratio muke sa Core aplikacijom. Ali nema leba ( bez motike) [emoji28]Kucka sigurno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari