Pošto je na HiFi sajmu bilo ukupno nula slušalica za probu, ja sam hteo da predložim neko okupljanje i testiranje...Moze jedan vikend ko zeli da nesto organizujem
Jedno pitanje....zašto si se odlučio za AVR,ako će ti primarno slušanje biti stereo?Ugasim ga dok slušam, nije potrebno da mi bude stalno uključen
Razmišljam da li bi bilo pametno nešto da stavim iza zvučnika, pošto sam onim sunđerom zatvorio zadnje portove zbog basa koji zna da odjekuje u suprotnom. Vidim kod nas nije lako naći neke akustične panele, ili su skupi ko noć, ima li neka DIY opcija ili da se uzdam tipa u tapiserije i nešto slično?
Ako je bas problem onda ti treba "bass trap" ili deblji panel. Debljina utice na frekventni opseg na koji panel ima uticaj.a li neka DIY opcija ili da se uzdam tipa u tapiserije i nešto slično?
Nisam naleteo na neko pojačalo koje može da mi u sličnom cenovnom rangu ponudi nešto više, a i da mogu da spojim sa TV-om i kompom. Čak sam ciljao neki Denonov stereo AVR ali kopajući po netu ne videh da postoje neke razlike u komponentama unutra, suštinski ti prodaju istu kutiju za slične pare, uz manjak mogućnosti. Ali ovo mi omogućava vremenom da možda dodam još neke zvučnike ako baš poželim, ili uspem da nađem način da optimizujem prostor.Jedno pitanje....zašto si se odlučio za AVR,ako će ti primarno slušanje biti stereo?
Пречишћивач ваздуха се чује док ради стално или само када уђе загађен ваздух?
Мораш подне кутије више удаљити од зида ако хоћеш да немаш бубњање а имаш лепу звучну слику тј стерео позорницу.
Без добре позиције звучника не бацај паре на акустичко сређивање у соби.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari