diviner_golden
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.10.2005
- Poena
- 365
Kako zvuce? Bese oni imaju samo jedan driver full range?
Франко Серблин школа.
da jedan, širokopojasni driver (da budemo precizniKako zvuce? Bese oni imaju samo jedan driver full range?
Sve je malo matoroФранко Серблин школа.
Остатак система? Нека фотка можда.
Ne pate svi od toga. Ima i ljudi kojima je kompromis zvuka i udobnog korišćenja bitniji od salonskog izgleda.Pogledao sam fotke sa nekih desetak strana. Svidja mi se sta imate, polovinu stvari ni ne znam sta je. sigurno nije ni jeftino, ali najviše mi se sviđa kako ste sredili taj prostor, gde vam stoji ozvučenje, tv i konzola
Ja moje necu slikati, jer bas retko koristim jbl, bt zvučnik od koka kole sto sam dobio
Tako je, ljudi najviše pogreše kupovinom novih uređaja (da bude lepo) a stare vintage bacaju a u 90% slučajeva nikad više neće imati taj setup i taj zvuk.Ne pate svi od toga. Ima i ljudi kojima je kompromis zvuka i udobnog korišćenja bitniji od salonskog izgleda.
Znam jednog lično![]()
Udobno koriscenje i dobar zvuk ne moraju uopste biti u konfliktu sa vizuelnim aspektom sistema.Ne pate svi od toga. Ima i ljudi kojima je kompromis zvuka i udobnog korišćenja bitniji od salonskog izgleda.
Znam jednog lično![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari