Sale
mnogo je to posla a upitno je koliko ce dobro da ispadne....
Bolja varijanta je da otkaci prednju masku od plastike s ovog limenog dela kucista. Zatim s limom ode kod nekog gradjevinskog limara i da mu od novog komada lima savije istovetni komad. Njemu posle ostaje da komad lepo ofarba sam ili kod nekoga i sklopi ponovo kuciste.
Sumnjam da gradjevinski limar moze da mu napravi bas takvo kuciste. Verujem da ima dosta malh zareza, izbocina, te da nije bas samo prosto krivljenje lima na 2 mesta.
ja izgubio tipku i feder od A1200 kad sam je izbeljavao. Em je rezultat los, em sam zeznuo tastaturu. Moram novu da narucim sa UK layotom. Poludeo sam
I ajde ostali vlasnici Amiga upisite se. Malo nas je iz Srbije.
Kolege borio sam se sa plocom A3000 i daje znake zivota. Popravio sam napajanje, promjenio bateriju. I sad imam pri bootanju da mi se prvo pojavi svjetlo zeleni ekran pa tek onda sivi. Sumnjam na problem sa CIA (njuskajući po netu.). Ne znam nikog u Banjaluci da mogu da provjerim, pa tek narucim onda dio. Koliko sam vidio identican je za svaku amigu. Evo slika.
Pogledajte prilog 123805
Pogledajte prilog 123806
Pogledajte prilog 123810
Da li sam na dobrom putu. Da li je ko imao isti problem.
Da li moze od amige 500 sa oznakom 8520PD, a kod mene je 8520A-1. Pozdrav
Koja tipka je otisla u kanalizaciju???
i meni se to izbeljivanje ne svidja mnogo, mislim sve je to lepo, ali 'retro' racunar treba da ima 'retro' izgled.
a imam jednu a1200 koja izgleda mnogo gore, ali bitno je da radi.
i meni se to izbeljivanje ne svidja mnogo, mislim sve je to lepo, ali 'retro' racunar treba da ima 'retro' izgled.
a imam jednu a1200 koja izgleda mnogo gore, ali bitno je da radi.
Mige, koji si hidrogen koristio kad se skinula i štampa sa tastera?! Ja sam na par Amiga uradio izbeljivanje i uvek mi je sve prolazilo bez problema. Na pojedinim je žutila stvarno bilo u izobilju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari