Moja kolekcija je varirala tokom ovih godina jer sam neke od kompjutera menjao za druge retro spravice, ali ukratko po secanju(posto nisam skoro isao u skladiste da pravim spisak):
Sinclair ZX81 sa 16kb memo prosirenjem
Sinclair ZX48 sa 16kb-------------------------------------------
Sinclair ZX48 sa 32kb------------------------------------------- jedno 20+ komada, mislim da imam 3 u kutijama
Sinclair ZX128 mint u kutiji
Sinclair QL u kutiji sa printerom (mislim da je Epson LX80 u kutiji) - kupio sam ga od coveka koji je radio ka inzenjer u rudarskom basenu Bor sa svim softverom i gomilom mikrokaseta
gomila opreme za Sinclair (ZX interface 1 i 2 , prosirenje, dzojstik interfejsi i ostalo...samo mi fale mikrodrajvovi jedan ili dva komada)
Commodore 116 u kutiji
Commodore 16
Commodore +4 tri ili cetiri komada
Commodore 64 u svim varijantama preko 40 komada od toga jedno 9 u kutijama.c64 sam spasavao od reciklaze kad god sam imao priliku jer mi je bio prva ljubav sada davne 86-te
Amiga 500 "moja ljubimica" jedno desetak komada od toga par u kutijama
Amiga 600 sa prosirenjem, jedna u kutiji i jedna obicna
Amiga 1200 - moj najomiljeniji racunar, imam ih tri komada od toga dve sa karticom i fast memo(ne znam specifikacije) i jedna obicna
Amiga CD32 sa SX32 dodatkom, usled nedostatka ispravljaca nisam mogao da je isprobam
razna Commodore oprema, igre i dodaci....
Atari 2600 klasik i crni(Darth Vader izdanje) sa 4 prekidaca
Atari 130 XE
Atari XE GS u kutiji (prica o ovoj nabavci je legendarna)
Atari 1024 STFm
Atari 600xl
Atari 800xl
i jos dosta atari opreme i kompjutera ne znam ni sam vise dok ne popisem sve
Pecom 64 sa dzojstik portom (i pripadajucom semom) kupljen u Nisu od coveka koji je radio na projektu i kasnije u samoj proizvodnji
Pecom 32
EI PC XT/AT kompatibilac
Lola 8b
MSX racunari vise komada od toga mi je najdrazi model sa arapskom tastaturom i Philips VG (zaboravih koji je model u pitanju)
Schneider CPC 6128 vise komada
Schenider CPC 464
Amstrad verzija
dodatna oprema...
dzojstici, kartice i ostalo..
Poslednjih godina sam se malo vise fokusirao na konzole ali i dalje kupim po neki racunar kada mi se ukaze prilika.