style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Gree PularKoji model.
Gree PularKoji model.
On ima samo PularDa, na nju, jedino ako je pisao o drugoj, pa nijesam ispratio.
Tacno tako, slazem se. Kod mene je otopio led ujutru oko 8-9h i odma je proradila klima normalno. Sa ukljucenim I feel trenutno drzi u pola stepena 25 kvadrata a u drugih 23 je dva stepena manje. To je odlicno i zadovoljavajuce. Skinuo sam i ja kondenz cev i plasticni odvod, nema nigde vode i leda sada.Verovatno ima i do ovog otopljenja danas,ukljucio i feel,amber oborio potrosnju sa 1.5kW na 0.8kW.Uspeo da polomim lule na voxovima,u tacnama i dalje po santa leda,ali topi se.Mislim da amber kod mene bolje radi sa i feel,al ga je ova maglustina upropastila.
Radi ona fino na I-Feel ali kad dodje prvi DF onda i fino prdi dok ne krene ponovo... A kad krene isto fino radi sa 1500-3000w i to neki 30min pa posle neki 15-30min tega opet jedan fini DF pa sve tako fino u krugMislim da amber kod mene bolje radi sa i feel,al ga je ova maglustina upropastila.
Nema veze komentar sa kilovate nego sto posle krecu pitanja sto mi ide Amber na svaki 45-60min u DFSta je frka za kilovate svakako smo najjeftiniji u regionu ?! Samo nek udara po kw dok zagreva dobro.
Nije to klima za planinu. 12LTCA ili nešto slično sa spoljašnjom od 40-ak kilogramaKoliko vidim horor priče sa minusom i maglom a ja baš gledam koju klimu da uzmem za Zlatibor, 33m2 izolovan stan. Noću ovih dana od -5 do -7 i gusta magla, sve se okuje u led tokom noći, posle ovih iskustava koje čitam pitam se da li bi ijedna klima radila ok posao, a da ne košta 200k. 😂
Mislio sam KMCC 12 Fuji ali se bojim da bi se ugušila.
A ovamo je pljuju ona bolje radi od sve ove ovde što diskutujemo.Evo kako radi Musa Makina u 48m2
Temp -2c
pu pu da je ne ureknem sunce joj![]()
24-ka i to dva komada, milina jedna prosto. Savet kao da ga mrziš...
Ugradjujem grejace kod jednog coveka, javim kroz koji dan kakva je situacija. Neki set od 25€ poslacu sliku, sve sa digitalnim termostatom. Budzim kod onog coveka sto je trazio df na Quadro inverteru, sad mu tacna zaledila pa ventilator opleo po ledu🤣Znaci uzimam u razmatranje ugradnju grejaca.
Inace na trenutnih 2 stepena , set 25, unutrasnja 24.3-24.5. Ja sam mislio da je klima neispravna ova prethodna dva dana iskren da budem. Videcemo za dalje.
Kad si ugradio i gde?
Nagomilao se sto nisi prvo skinuo lulu... A drugo Pular nema grejac tacne i DF roka na tako blesavo vreme na 45-90min... kad tad morao da se nagomilaJa sumnjam na vrlo kratak DF pa se nagomilao led.
Nema veze I-Feel koliko dugo traje DFMozda je i ova opcija bez I feel uticala ako je kraci DF bez nje.
Ima li sta skuplje za preporuciti 🤣🤣🤣Jutros ustanem, otvorim ulazna vrata kad sve u ledu, ali sve, komplet dvoriste, ulica.... Nosi kosava, samo gledam dali ce sta otkinuti sa te stare vikendice a vani -10c. Klima prede samo tako, po koji df odradi i samo nastavi da prede. Mali neki dan udario u prozor pa napukao fino, vuce sad i tu hladan vazduh pa mi jos dodano se povecala potrosnja ali klima radi. Prema tome @nikola1970 ako si ti na Zatiboru a znamo kakvi uskovi tamo znaju biti ja bi ladno bez razmisljanja uzeo Mitsubishi RW seriju i zavrsio posao.
Covek nije non stop na zlatiboru a da pukne 2000-3000€ za klimu sto ce je mozda samo 2-3 nedelje koristiti... Jedino ako je prolupaoIma li sta skuplje za preporuciti 🤣🤣🤣
Gree amber ultra 12Koliko vidim horor priče sa minusom i maglom a ja baš gledam koju klimu da uzmem za Zlatibor, 33m2 izolovan stan. Noću ovih dana od -5 do -7 i gusta magla, sve se okuje u led tokom noći, posle ovih iskustava koje čitam pitam se da li bi ijedna klima radila ok posao, a da ne košta 200k. 😂
Mislio sam KMCC 12 Fuji ali se bojim da bi se ugušila.
A sta tacno da grejes? Kuca/stan?Koji inverter za grejanje preporucujete od 12k btu?
Čovek priča drugo nisi ga razumeo ako je šupa onda treba klima od 2 3000 evra.😀😀😀😀😀😀Covek nije non stop na zlatiboru a da pukne 2000-3000€ za klimu sto ce je mozda samo 2-3 nedelje koristiti... Jedino ako je prolupao
To ce da izgura i klima do 1000€ nije zlatibor sibir![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari