I ja tu klimu nisanim, svidja mi se ulozeno/dobijeno. Kako bi bilo da je stavim ovde, da l bi mogla dnevnu i kuhinju na 23-24 i spavacu na 22?Ako ima mesta, 10 cm od plafona. Ili da stavljaš dve manje u spavaćoj i dnevnoj. Moj predlog ti je srk35zs-wf. Ja tu imam pa mogu da kažem da je odlična. Bez problema će ova jedna da greje.
Zato sam i pitao na forumu za savet iskusnijih/mudrijih, je l mi treba malo jaca da bih mogao jednom klimom da odrzavam 23-24 u kuhinji i dnevnoj i 21-22 u spavacoj ili je jednostavno bolje 2x neka laganija devetka? Video sam da se neke fujitsu 9tke od ~500€ preporucuju za male sobe.Preporučena klima je odlična, bez sumnje, ali jednostavno nije za taj prostor ni za tu poziciju.
Ne verujem da bi dala očekivane rezultate.
Hmm nadao sam se da mogu da iskoristim jacu klimu jer je bas u pravcu vrata dnevne sobe.2 x 9 definitivno
Mala prostorija i velika klima nikako ne idu u istu rečenicu.
Još nešto, kuća bez izolacije može biti veliki izazov za klime.
GlatI ja tu klimu nisanim, svidja mi se ulozeno/dobijeno. Kako bi bilo da je stavim ovde, da l bi mogla dnevnu i kuhinju na 23-24 i spavacu na 22?
Evo ja da razbijem monotoniju sa temom: "Borba sa samurajima se nastavlja".
Mitsubishi premium model, LN25VG2 , prvo senzor, zamena unutrasnje, onda spoljasnja prenosi vibracij kroz nosac na zid, stavljen veci nosac i antivibracione gumice, pitanje da li je popravljeno, videcemo tek na sledecem vecem minusu...i sada naravno, skripi turbina, jer zasto ne bi skripala na 9k btu klimi od 166.000 dinara.
Izbegavaj da klimu montiras u hodnik, bacanje para, moze samo ako je hladjenje u pitanju.I ja tu klimu nisanim, svidja mi se ulozeno/dobijeno. Kako bi bilo da je stavim ovde, da l bi mogla dnevnu i kuhinju na 23-24 i spavacu na 22?
Pardon mislio sam na kuhinju👍I ja tu klimu nisanim, svidja mi se ulozeno/dobijeno. Kako bi bilo da je stavim ovde, da l bi mogla dnevnu i kuhinju na 23-24 i spavacu na 22?
Ja sam tacno 163kw manje potrosio nego prosle godine u februaru... znaci bice neki popust na racunuUpravo sam očitao strujomer, potrošnja mi je za oko 40% manja u odnosu na februar prošle godine, toliko o tome koliko je ova zima bila blaga.
Da vidimo i to ako nesto ne (kao uvek) pobrkajuKod mene će biti manje skoro 200 kW/h. Znači možemo da očekujemo 40% popusta.
Tako i ja radim(ili keva) kad dodje zena da uzme stanje(prvog u mesecu) mi uvek slikamo...Zato ja svakog meseca sam očitam strujomer, slikam ga i proveravam stanje kad stigne račun. Prc.
To jeste malo zaguljeno po zgradama kad ima 10+ strujomera zamisli jedno preskoci...Što je sigurno, sigurno je. Kod mene u zgradi postoji nekoliko strujomera za više stanova na jednoj tabli, tako da hteli ne hteli nekad će pobrkati pa ću dobiti veći račun. Ovako lepo slikam, proverim i mirna Bačka.
Neko iskustvo?Ima li ko iskustva sa klimom Midea MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW.
Potrebna za grijanje dobro ušuškanog i toplog stana od 35 m2.
Ima ih sad na akciji za 700-770 KM (360-380 evra)
Neko iskustvo?
Moze krckati Brezezeless, ali kao ova - Midea MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW nema sanse. Toliko krcka plastika i cuje se da sam pisao reklamaciju i trazio da mi zamijene klimu da doplatim za neku drugu novu i da snosim troskove dizalice. Jer ovo vodi ka tome da je slomim u 1000 djelova. Jos sam u sobi all day, znaci PAKAO. Vidjecemo oce li odobriti.
Slazem se i u pravu si, evo Vox opet cvili kao kuce 😁 Ne skripi levo gde je biksna vec desno gde je motor. Bas proveri i kod tebe da li se jace cuje desno gde je motor. Ja cu danas da je rasklopim pa da probam da stegnem onaj sraf sto drzi turbinu za osovinu motora, mozda je tu problem.Meni nista mazati nece sigurno.
Od preko 40 mojih klima, samo ova "najvise klase" skripi, fali joj mast...paz da nece.
Ima rezervni deo pa neka menja, nista tu nije predvidjeno da se podmazuje.
E sad, je l bolje multi-split ili dve posebne devetke? Verovatno je mali problem montaza jer bi UJ bile na dijametralno suprotnim krajevima kuce.2 x 9 definitivno
Mala prostorija i velika klima nikako ne idu u istu rečenicu.
Još nešto, kuća bez izolacije može biti veliki izazov za klime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari