Ljudi danas sam se uverio u ono na sta se dosta clanova zalilo.Pored mog dvorista je zgrada. Neki lik na 4 ili 5 spratu ima neku Midea klimu, mislim da je inverter, ugradio je prosle godine. Al drci kada je upali, ja ne znam kako moze da bleji u stanu kada klima radi. Jos vise mi nije jasno kako onaj ispod njega ne puca ne pistoljem u tu istu spoljnu jedinicu klime. 🤣 Ono katastrofa, ja smislim da ce u svakom trenutku klima da se otkaci i odleti kao onaj zalutali dron u Hrvatskoj. Nije to mala buka, cuje se kao iz rerne kada se izvlace one resetke i tako kad god radi.
Ja sam moje VOX-ove juce ugasio da ne trose dzabe struju jer nikonne biravi u kuci. U subotu su najavili bas hladno. Jutarnja 2, dnevna max 6. Upalicu ih u petak ujutru, pa necu meriti do uvece jer mora da zagreju kucu ispocetka. Onda cu da slikam sat uvece i da ih ostavim 24h da rade sve tri taman da vidim u subotu uvece kolika je potrosnja po satu u kilovatima kada je hladno napolju.
Ja sam moje VOX-ove juce ugasio da ne trose dzabe struju jer nikonne biravi u kuci. U subotu su najavili bas hladno. Jutarnja 2, dnevna max 6. Upalicu ih u petak ujutru, pa necu meriti do uvece jer mora da zagreju kucu ispocetka. Onda cu da slikam sat uvece i da ih ostavim 24h da rade sve tri taman da vidim u subotu uvece kolika je potrosnja po satu u kilovatima kada je hladno napolju.
Poslednja izmena: