Kazu da kad poatigne temp na grejanju ne prestaje da duva, da nastavlja da duva ne gasi se, jel imas ti taj problem?Ponosni sam vlasnik 3 komada pomenute Midea klime i imam samo reči hvale.
Kad sam kupovao treću bio sam u nedoumici da li da probam Hisense, ali posle nekih komentara da modulaciju ne spušta ispod 400w i da maši temperaturu, ipak sam se odlučio sa provereno što posedujem.
To za Hisense sam citao i ja pogotovo za Energy Pro plus ali ima i zadovoljnih korisnikaPonosni sam vlasnik 3 komada pomenute Midea klime i imam samo reči hvale.
Kad sam kupovao treću bio sam u nedoumici da li da probam Hisense, ali posle nekih komentara da modulaciju ne spušta ispod 400w i da maši temperaturu, ipak sam se odlučio sa provereno što posedujem.
Jedno 80 posto rebrendiranih klima dolazi iz 3 fabrike, samo se naljepnice mijenjaju. Midea, Gree i Haier. Taj Vivax i jest neka Midea. U pet deka su te 2 gore sto si postavio.Jel to znaci da mi je jeftinija montaza klime zbog te cevi?
Jeste slicne su, ustvari Aeri+ i MDV Aurora su bukvalno iste klime specifikacije i izgled
Pa ne znam da li vredi platiti 13000din vise za Midea brand
Jeste, kad postigne temperaturu nastavlja da vrti vazduh iz prostorije, ali ako je pravilno dimenzionisana klima nece biti toga, jer vrlo dobro modulira i održava temperaturu, naročito ako se koristi daljinski upravljač kao termometar funkcijom follow me.Kazu da kad poatigne temp na grejanju ne prestaje da duva, da nastavlja da duva ne gasi se, jel imas ti taj problem?
To za Hisense sam citao i ja pogotovo za Energy Pro plus ali ima i zadovoljnih korisnika
Ne planiras da radis servis klime pa je to problem ili nešto drugo je problem sa 2+3?Midea i Vivax daju 2+3 te 3 su uz obavezan servis. Hisense mi se cini da daje dosta vise odnos cene kvaliteta
Ne, nego kazem da je to usliv za garanciju. Da i Midea i Vivax imaju ustvari 5 god garancije, 2+3.Ne planiras da radis servis klime pa je to problem ili nešto drugo je problem sa 2+3?
Jos bolje kada neko napise "moram ovlašćeni"... A ovlascenih ima preko 50.
Mislio sam, da ima dosta vise opcija a sad za kvalitet ne mogu da tvrdim nista jer cak i za one najskuplje klime vidim da i njima nadju neke mane.😂 Ali mislim da hisense nije los kvalitet po onome sto sam ovde citao, iskustva korisnika.Na osnovu cega si dosao do zakljucka da Hisense nudi veci kvalitet?
Sto se modela tice, cesto su za razlicita trzista drugaciji nazivi uredjaja, jer se i neke stvari razlikuju.
Ja ne vidim da je neko napisao da je to problem😂 Samo malo pojasnjeni uslovi garancije. Vox je recimo davao bezuslovnu garanciju.Ne vidim da je to neki problem jer i ovako zovemo firme da nam urade servis.
Nije mi jasno koja je opcija B za servisirenje nove klime koja se koristi i za grejanje i za hlađenje..?
Pitao si ovde,mi ti rekli sta da uzmes,onda kazes sta su ti rekli za 9ku, i sam vidis koja je razlika u kw..svasta cu procitati ovde.Sada mi u drugom servisu kazu da je bolje da uzmem 12ku😄
Opcija je da ne placas nekome 30e da dodje i da ti malo naprska klimu, da time ne bude uslovljena garancija, jer se uredjaj nece pokvariti bez godisnjeg servisa.
Dva puta godišnje.Dq
Klima koja radi i grejanje i hlađenje, po meni treba da ima godišnji pregled.
2300-2400 евра је препоручена продајна цена за 9-ку, модел Ask са дрвеним оквиром је нешто скупља од стандардне, комплет монтирана у Норвешкој испадне око 2750-2900 евра.
Znam da ima razlike izmedju trzista ali kod nas za isti model klime na jednom sajtu pise jedno, na drugom drugo. Konkretno za Midea Extre pise na jednom da ima grejac tacne i kompresora na drugom da nema. Negde pise radna temp -25 a na drugom -15 i kako onda covek da zna sta kupuje.Na osnovu cega si dosao do zakljucka da Hisense nudi veci kvalitet?
Sto se modela tice, cesto su za razlicita trzista drugaciji nazivi uredjaja, jer se i neke stvari razlikuju.
Slazem se da treba da ima godisnji servis. Ali neko nece servis i onda rwcimo od nekog sitnog kvara dodje nekog veceg kvara.Dq
Klima koja radi i grejanje i hlađenje, po meni treba da ima godišnji pregled.
Klima se neće pokvariti ako je malo prašnjava. Samo će slabije da greje ili hladi, ili da smrdi. Ko hoće nek čisti sam, ko neće nek plato profesionalce. Ali ne vidim potrebu za uslovljavanje garancijeDva puta godišnje.
Ja smatram da je poželjno dva puta godišnje detaljno očistiti klimu zbog boljeg rada klime, nisam mislio zbog garancije.Klima se neće pokvariti ako je malo prašnjava. Samo će slabije da greje ili hladi, ili da smrdi. Ko hoće nek čisti sam, ko neće nek plato profesionalce. Ali ne vidim potrebu za uslovljavanje garancije
Slazem se sa tobom. Ali sve se treba odrzavati, sa jedne strane ne treba da nas uslovljavaju a sa druge strane ako ne uredjaj ne odrzava kako treba zasto bi neko uvazio garanciju. Prost primer, kada kupis nov auto, imas garanciju ali isto tako imas i obavezu da auto odrzavas u ovlascene servise, mali servis, veliki servis sve u propisanom roku.Ja smatram da je poželjno dva puta godišnje detaljno očistiti klimu zbog boljeg rada klime, nisam mislio zbog garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari