Pa o cemu onda ti pricas? Da li si uopste ispratio razgovor koji se vodio?
Prica se ako neko zeli ili mora da drzi lulu i odvodno crevo, a ne da stavljas grejni kabl iz dosade...
Grejac tacne generalno ima vecina klima za trziste severne Evrope, koje su deklarisane na -35c do -25c jer bez toga ne moze da radi na jakim minusima ni bez lule, mislim da Boy81 takodje na LN35vgHZ ima grejac tacne kao sto i Mitar ima na Panasonicu.
Elem, kablovi su svi slicni, prosta je konstrukcija i ja recimo te kablove imam u podnom grejanju napolju, izlozene vlazi i temperaturama sigurno 15ak godina vec, 365 dana godisnje.
Ne znam sta tacno moze da ti pokvari kabl koji se samo kaci na napajanje od klime i nema nikakve veze sa uredjajem?
Ako se i desi nesto(a jos nisam cuo da je nekome crkao grejni kabl s obzirom da je niski napon), samo skines taj i stavis drugi kabl...
@Boy_81
Kakve veze grejac tacne od ~50W ima sa potrosnjom klime od 2.5kW?
A pogotovo klimom koja je toliko pokvarena, da uspeva da trosi 2.5kW i kada je iskljucena i ako tu cifru ne bi trebala prakticno nikada da dotakne, osim mozda ako je roknes na 10c iznad ambijentalne, pa dok ne dogreje. Pa 2.5kW meni trose ukupno 4 klime na -10c.
Tebe kada slusam, zamisljam lika koji dodje kod automehanicara da mu zameni radio, jer mu je bucan motor, stalno neke nepovezane stvari...