Ovdje nema veze ruter jer nisam ni došao do ekrana gdje se klima treba povezati na ruter. Aplikacija ne prepoznaje da sam konektovan na wifi ap klima uređaja u postavkama telefona, a jesam.Imao sam i ja takav problem, kod mene je proradilo kada sam uradio reset modema (tehnikolor 7210) isključio 5Ghz mrežu jer klime rade samo na 2,4 i radi. Kasnije sam ponovo aktivirao 5ghz ali ja koristim ConnectLife aplikaciju.
Kvalitetne klime pocinju sa cenom od 70.000..+ ugradnjaProcitah da ti je budzet do 55.000..Ako mozes.ustedi.jos neki dinar pa kupi nesto kvalitetnije..Ja imam vec tri meseca Gree Amber(komfort)..i ona je predvidjena.i za vecu kvadrature nego nase..Slozice se mmogi.da.sa.tom klimom neces pogresiti..Ja za sada imam.samo.reči hvale..Taj model klime.mi ja.sa.Ta peckom.u decijoj sobi potrosio.2.500din.za ceo mesec..Neces ppgresiti ni sa Fujitsom..Daikinom..Vodi se logikom..koliko para..toliko muzike..Srecna kupovina👍😉Pozdrav svima, vidim da je tema otvorena pre skoro dve godine pa se nadam da će neko odgovoriti.
Naime imam nedoumicu, odlucujem se za kupovinu inverter klime koja će služiti za grejanje cele zime ubuduće, a centralno grejanje će se aktivirati samo ukoliko dođe do velikog minusa isključivo zbog cevi.
Preporučena mi je ova AUX klima https://www.tehnomedia.rs/grejanje-i-klimatizacija/klima/aux-asw-h12c5-jar3di-12000-btu.html kao jedina klima koja ima grejače spoljne jedinice tj. da ako dođe do velikog minusa ima samoodmrzavanje spoljne jedinice bez da koristi unutrašnju i da može komotno da greje do -20 bez problema da unutra (u kuću) duva hladan vazduh ako sam se dobro izrazio za sve, pa me zanima da li neko ima iskustva sa konkretnom klimom i da li ima preporuku za još neku koja ima spoljne grejače, pošto sam upućen da je ova jedina sa tim grejačima. Čitajući forum sam shvatio da postoji više klima sa pomenutim grejačima, ali ne znam kako u specifikacijama istih da utvrdim.
Hvala.
Pozdraav svima,
Pa upravo to i govorim, ruter ne vidi wifi klime pa zato app i ne prijavljuje. Malo unazad pročitajte jer je dosta o tome i pisano.Ovdje nema veze ruter jer nisam ni došao do ekrana gdje se klima treba povezati na ruter. Aplikacija ne prepoznaje da sam konektovan na wifi ap klima uređaja u postavkama telefona, a jesam.
Ja imam, i ne preporučujem je. Sem ako voliš po ceo dan da čačkaš daljinski i podešavaš željenu temperaturu a da se klima pali gasi non stop 😁. U tom rangu cena Midea Extreme 12k se bolje pokazala. Za par hiljada preko kreću ulazni modeli Fujitsu klima koji važe za kvalitetnije klimeŠta konkretno mislite o ovoj klimi https://www.tehnomedia.rs/grejanje-i-klimatizacija/klima/gree-eco-plus-pular-12k-inverter.html
Pošto je @Bulevarac spomenuo Gree klime, a i za njih sam čuo/čitao isto reči hvale.
Imam i ja taj model... Modulacija retko ide ispod 450w sto zanci nije za manje povrsine... Meni je ok jer greje vecu kvadraturu...pa se ne gasi bas toliko cesto ... Jedino kada je napolju 10°.Šta konkretno mislite o ovoj klimi https://www.tehnomedia.rs/grejanje-i-klimatizacija/klima/gree-eco-plus-pular-12k-inverter.html
Pošto je @Bulevarac spomenuo Gree klime, a i za njih sam čuo/čitao isto reči hvale.
sumnjam da je ovo prava cenaDobra cena za Daikin.Daikin Klima inverter FTXB35C/RXB35C - Cena
Daikin klima inverter FTXB35C/RXB35C - Cena. 12.000 Btu. Klima uređaj inverter, proizveden u Evropi, sa modernim, ravnim prednjim panelom koji se uklapa u svaki ambijent.Imperativ uštede električne energije ogleda se u mogućnosti radawww.klimaservisbeograd.rs
Daikin TP, spoljna jedinica proizvedena u Nemackoj, unutrasnja u Nemacka. Imaju fabriku i u Belgiji.Serviser blago rečeno se*e slobodno mu reci. Hoće lik da ti uvali one brendove koje trpa nepismenima i na koje ima najbolji rabat - maržu. Daikin (koji se ovdje plasira) se većinom proizvodi u EU, Češka i Turska, i jede za doručak kvalitetom sav asortiman koji ti je ‘serviser’ predložio.
Ne znam za ove modele koje si naveo, ali uzmi bilo koju Teslu, dobre su klime.Tesla jer mogu da dobijem baš dobru cijenu, što se tiče uslova u kojim će se koristiti u pitanju je soba od 10m2, za dogrijavanje više nego grijanje (a i kod nas u PG temperatura rijetko kad padne ispod 5c) tako da mislim da će raditi posao bilo koji inverter.
Midea...Dragi ljudii, opet ja sa pitanjem za klimu, posto sam nasao sa ok cenom koja bi mi odgovarala, sta mislite koja bi bila bolja od navedenih za obe sam citao da su dobri proizvodjaci i da valjaju.
Bergen Apollo Comfort 12K WIFI ili
Midea Xtreme inverter AG-09NXD1.WIK
U pitanju je dobro izolovana prostorija, do 25kv max ima.
Hvala svima unapred.
Kolika je cena za te klime?Dragi ljudii, opet ja sa pitanjem za klimu, posto sam nasao sa ok cenom koja bi mi odgovarala, sta mislite koja bi bila bolja od navedenih za obe sam citao da su dobri proizvodjaci i da valjaju.
Bergen Apollo Comfort 12K WIFI ili
Midea Xtreme inverter AG-09NXD1.WIK
U pitanju je dobro izolovana prostorija, do 25kv max ima.
Hvala svima unapred.
Bergen 570€Kolika je cena za te klime?
Midea Ili Hisense Energy Pro ovu drugu imam fantasticna ja trenutno je 68.Link iz Tehnomedije je stavljen posto je prvo izaslo na google-u kad sam trazio model klime 😁 nije ta cena bila.
Bergen 570€
Midea 9ka 590€, a ista 12ka 640€
Prenosim ti reči iskusnog servisere iz Nisa koji ugradjuje klime skoro pa 20god."Ugradi Bergen klimu..i zaboravi na grejanje ispod -5.."Za Mideu..bolje dodaj pa uzmi 12-cu..Ako hoces neku siguricu nista ispod 70.000..(bez ugradnje)Link iz Tehnomedije je stavljen posto je prvo izaslo na google-u kad sam trazio model klime 😁 nije ta cena bila.
Bergen 570€
Midea 9ka 590€, a ista 12ka 640€
Moja Hisense Energy Pro je placena oko 64 radi odlicno(sad koliko vidim je 68 ) .Dobro greje hladi sada je ne koristim toliko ponekad je upalim.Spusta potrosnju do 250w.Za ovu cenu je odlicna.Da li ste realni da dajete 640e za kineza kada imate Fujitsu 12 LMCE za 610e?
Ako je wifi vazniji od grejanja onda ok.
Ljudi se uhvate limunada koje nisu bitne za grejanje i onda kukanjeDa li ste realni da dajete 640e za kineza kada imate Fujitsu 12 LMCE za 610e?
Ako je wifi vazniji od grejanja onda ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari