E sad glupo pitanje, koju temperaturu zadajete?
Kapiram da sto je veca razlika izmedju sobne i zadate temperature, to ce i kgta morati da duva topliji vazduh i anulirace se taj deo kulture rada?
Kod Hisensea, bar dva koja su meni zapala, je bilo vise stvari oko kulture rada, odnosno krckanje plastike koja je loseg kvaliteta i neartikisana kontrola rada u smislu prevelike potrosnje i pregrevanja.
Sa Hisenseom mi se desavalo i da sada, kada nije minus napolju nocu bude hladno u kuci, iako je zadata ista temperatura tokom celog dana. Nekad podignem za stepen, nekad ne, ali onda napici pa bude vruce.
Kapiram da ciljate da bi Amber radio tako nesto? To mu onda dodje *******o za fino podesavanje, a realno remeti san nocu.
Ako Gree ide na 400w, to je prihvatljivo i manje vise ocekivano, ali ako sam ono gore dobro pohvatao, definitivno se ne bih usrecio sa dva Ambera. Mozda bi u tzv hodniku mogao da prodje, jer je to velika prostorija, povezana sa svim ostalima, ali za dnevnu sobu bi bila los izbor.
A za G tech, definitivno ima manjkavosti oko specifikacija, a jos se pojavio i neki confor model 2021...
Sto se Fujitsu tice, po novom katalogu nema kgta, vec kgtb koji se kod nas ne prodaje izgleda, a ima ga u komsiluku...Ista cena manje vise
I da stvar bude interesantnija, npr kod madjara je ovaj fujitsu skuplji od ambera, sto bi znacilo ili da mi imamo dobru Fujitsu cenu ili nas sisaju za Gree.
Inace, nadjoh dobru listu na sajtu
https://aero7.pl/ranking-klimatyzat...flow=1&additional_functions=1&online_control=
Samo na njoj nema Fujitsua, ali ovo kako su poredjali je tacno bilo i ono sto je meni zapalo, ovaj Mitsubishi, Panasonic i Samsung kao neki prvi izbor i famozni Haier Flexis Plus koji mi je i majstor hvalio, a i komsije ga hvale, a poprilicno je jeftiniji od svih ovih...