Ja imam merdevine koje idu do 8 ili 10m, ne secam se, ali evo kako je kod mene izgledalo skidanje pre koju nedelju.
Porodicna kuca je, sa razdvojenim stambenim jedinicama.Ako je objekat tvoje vlasništvo, možeš da staviš gde hoćeš. Ali ako nije, eto problema sa komšijom.
Svasta nesto u Norveskoj ne sme, sto inace sme. Zanimljivo je da su merdevine opasne, a toliko zaista opasnih poslova ima...valjda kako im odgovara, ok je da bude opasno kada velike firme i drzava treba da profitirajuU Norveškoj je zabranjen rad sa merdevina jer nije bezbedan. Ne razumem šta je bio problem da se klima sa slike iznad spusti na nivo ostalih gde je lakša za montažu, održavanje, i na kraju skidanje.
Naravno da se rade, rade se i analize rizika za takve poslove, pa se uvode različite mere za smanjenje rizika.Svasta nesto ima logike, mnogi poslovi su daleko opasniji od moguceg pada sa merdevina sa 3-8m, pa se rade.
Ne,bolje 2x12 pa da ugrejes i kuhihju i wc.Isao sam na 2 12ice, ne znam ima li svrhe u ovaj hodnik da ide 18 ica, ili npr 14 Fuji?
Nema.Niko ne pominje multi split, ima li to poente?
Dobio si konkretne predloge za klime, ljudi učestvovali u diskusiji trošili vreme i sad si posle svega odlučio da se oprobas srećom vođen i popustom. Jedan član dolazi u temu početkom svake grejne sezone, malo širi dezinformacije, hvali gree druge kudi i eto to je bilo dovoljno da izgubiš kompas. Šta da ti kažem osim, srećno.
Imam Amber od prošle godine. Pisao sam o mom iskustvu sa njim, potrošnji i ostalim stvarima tokom zime.
Za proteklih 23 dana (uključen 1.10) potrošio je 23,7 kW. Temperatura je podešena na 22c. Radi pola sata, pa na pauzu od pola sata. Ove nedelje se desilo da nije uključivao po 10ak sati, ali vreme je bilo lepše. Činjenica je da neće ispod 450W na grejanju pa se zato gasi. Temperatura za tih pola sata u kući ne pade za više od 0,2c (mereno Xiaomi meračem).
Inače sa tim jednim Amberom grejem kuću, 82kvm.
Ono što sam pročitao na drugoj temi je da tebi trebaju 2 klime, a 2 Ambera bi bilo overkill.
Bolje jedan Gtech i jedna KMTA, čisto da udovoljiš i Trijadama i Jakuzama. 😁
Realno mozes i tri klime manje da ubacis, dobio bi veci komfor. Ili ovo sto ti npr zeka kaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari