@ivanbass1
Podesiš joj temperaturu i visinu krilca i to je to, ona će približno da održava tu temperaturu, ali će konstantno da duva, što je razlika u odnosu na mod hlađenja. Da bi bolje izvlačila vlagu iz vazduha mora jače da duva, nego na klasičnom modu hlađenja.
Ne radi ovaj Dry mode bas kao sto sam mislio, ipak u tom modu i hladi. Bio sam podesio na 25c i duvala je hladno iako je u sobi bilo 24.5c. Sada sam podigo na 28c i ne oseca se da duva hladan vazduh.Jesam, radi super, mada su meni stalno svuda otvoreni prozori, pa mi je hladjenje bolje, pogotovo sto mi na hladjenju sve klime rade na 1. brzini.
Hisense Wings HiNano ili Midea Ma-12ndxo-xi.Jel ima neko predlog za "best buy" dvanaesticu inverter?
Bilo bi dobro da nije preko 50.000 dinara.
Ja sam imao dobro iskustvo sa Midea MB-12N1D, ali je više nema u prodaji, pa mi treba predlog za neku sličnu.
Postoji li perpetuum mobile?Pozdrav narode treba mi pomoc.
Elem treba kupim prenosnu klimu, mogucnost montaze na zid nije moguca ili ti bilo kakvog busenja zida.
Stoga postoje li prenosne klime bez onog oduska za topao vazduh? I koju bi ste preporucili?
Kvadratura je oko 20m² kancelarija
Zašto Whirlpool?@nemanja123 jesi zvao da proveris?
Ako nema, ja bih sa tom cenom isao na Whirlpool
![]()
Whirlpool SPIW 312L inverter klima uređaj
Najbolje cene za Whirlpool SPIW 312L inverter klima uređaj od 55.990,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Inverter klime i uštedite.www.eponuda.com
Dole na linku imas specifikacije modela a BAR kod za nalazenje uredja je : 8003437224553
Klimatizace Whirlpool - SPIW 312L | Whirlpool Česká republika
Klimatizace Whirlpool SPIW 312L : podívejte se na specifikace a objevte všechny inovativní funkce spotřebiče pro vaši domácnost a rodinu.www.whirlpool.cz
*Licno imam pozitivno iskustvo sa Tadiran klimom (neinverterskom, stara preko 10 godina i jos hladi bez problema). Evo njihova inverter za 50K
Greška 404
www.inelektronik.rs
Odustao sam od "Dry" mode-a jer mi ne zavrsava posao kada je pakao napolju.Kao sto je mitar vec rekao nema odvlazavanja bez hladjenja. Vlaga se kondenzuje na hladnom objektu.
Probaj staviti neku minimalnu razliku. Npr vani 32, ti stavi hkadjenje 26, quiet fan i krilca skroz gore. Meni tako najvise pase. Kad se postignei temperatura radit ce skoro neosjetno
Ja koliko znam, (mozda i grijesim) tu funkciju imaju samo neki modeli u kojima vanjska jedinica ima poseban modul za ubacivanje friskog zraka. Cini mi se da sam jednom nasao model za americko trziste sa tim. Ako grijesim nek me neko ispravi.Imam funkciju i u aplikaciji Gree+. Amber 12 je klima, koliko znam od Gree jedino je U-Crown bolji model (barem kod nas), valjda ima funkcije sve sa daljinskog![]()
Pozitivna iskustva sa tim brendom. Daju 10 godina na kompresor, tako piše na onoj češkoj specifikaciji modela.Zašto Whirlpool?
Mislim da U-Crown nije bolji od našeg Ambera bar što se tiče same suštine uređaja i snage, već je samo lepši (kako-kome, tj. ukusi su različiti) i ima aluminijumsko kućište.Imam funkciju i u aplikaciji Gree+. Amber 12 je klima, koliko znam od Gree jedino je U-Crown bolji model (barem kod nas), valjda ima funkcije sve sa daljinskog![]()
Pozitivna iskustva sa tim brendom. Daju 10 godina na kompresor, tako piše na onoj češkoj specifikaciji modela.
Specifikacije mi deluju OK i koristi R32 gas. A cena je dosta dobra.
Moje mišljenje, ne moramo se složiti.
Opet bih lično pre za klimu birao Tadiran, LG, Fujitsu...
Moram te ispraviti, jer grešiš u ovome.Na Dry modu klime ne hlade vazduh, vazduh se malo pasivno hladi vadjenjem vlage, ali ne i aktivno freonom, kao na cool modu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari