Kakvi su ti utisci sa Panasonicom za sada?Pozdrav ljudi, stigla Panasonic Z25 Etherea, ovih dana ide ugradnja. Uzeta je primarno za grejanje i hladjenje oko 40m2 prostora, za sada imam jednu Fujitsa luca sa njom grejem oko 35m2 i prezadovoljan sam. Javljam se kad se montira i kad testiram potrošnju modulaciju i ostalo.
Daj skicu stana prostoraDobri ljudi, treba mi preporuka za inverter klime koje bi hladile i (ako je moguce) grejale prostor od 70-ak kvadrata. U pitanju je solidno izolovan stan u potkrovlju.
E sad sledi tezi deo - sta u moru ponuda odabrati a da cena po jedinici, bez ugradnje, bude do nekih 500-550 EUR (ako je tako nesto uopste izvodljivo)?
Dakle, standardne zelje - da malo kosta a da dobro radi.
Do sada sam dobio preporuku za sledece uredjaje iz razlicitih klasa:
Da li su dve 12 klime dovoljne za ovu povrsinu?
- BERGEN PINE BEST BER12QB-G19 WiFi R32
- Fujitsu DC inverter ASYG 12 LLCE
- Midea klima inverter Mission II
- Hisense Energy Pro HiNano 12K
Svaka pomoc, preporuka servisera i uredjaja su vise nego dobrodosli. Hvala unapred![]()
Ako je verovati šta @mikimilic kaže, to bi bio ulazni Daikin od 65 hiljada.Sta je pandam gree amber klimi kod japanskih proizvodjaca?
Fujitsu klima uređaj zidni inverter ASYG12LTCA / AOYG12LTC.Predviđena za grejanje do -20.Spoljna jedinica teška 40kg.Ili Fujitsu LFCA18 obe klime su primer kako treba napraviti dobru klimu po pristupačnoj ceni a uz to imaju i dobru modulaciju šta reći drugo nego stara škola Fujitsu inverter klima.Ne znam koliki bi prostor grejao ali ovo ti je moj predlog.Sta je pandam gree amber klimi kod japanskih proizvodjaca?
Nije još montirana, pošto je bila pomama za monterima u letnjim danima a primarno sam je uzeo za grejanje, montiracu je krajem septembra pa javljam utiske kakva je u grejanju.Kakvi su ti utisci sa Panasonicom za sada?
Ti si ograničio brzinu turbine, što se samo trenutno odrazilo na potrebu angažovanja spoljašnje jedinice.. čim je pala temp u prostoriji, ona se zaletela da nadoknadi.. Pred spavanje, smanjim ventilator na 5% i tada se i spoljasnja smirila, medjutim iz samo njoj poznatog razloga, posle nekih pola sata pocela je ponovo da se cuje kao avion.
Klima vrti unutrašnji vazduh.Verovatno glupo pitanje, ali nemam puno iskustva sa klimamaRecimo kod mene blizu ima neka ciglana, koja neverovatno smrdi, da li se oseti to unutra kad radi klima ili ona to nekako "procisti"?
Vrte unutrasnji vazduh, ali kroz crevo od kondenzata ili oko instalacija ako nije zadihtovano dobro, zna da se uvuce smrad od spolja.Verovatno glupo pitanje, ali nemam puno iskustva sa klimamaRecimo kod mene blizu ima neka ciglana, koja neverovatno smrdi, da li se oseti to unutra kad radi klima ili ona to nekako "procisti"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari