To se lepo nađu modeli kompresora, pa se uporedi snaga. Ovako, đuture, može pričati svako šta mu padne na pamet.
Uff, ala lupas napamet.
Gree kompresor u Amberu proizvodi Gree i ide samo u Amber Nordic i U-Crown.
Nikakvi entry level modeli bilo kog brenda nemaju kompresore te klase.
Razlika je samo u oznacavanju i nalepnici.
Daikin obelezava 1YC23AUXDC . Broj 1 oznacava single a twin sa brojem 2.U daljem nazivu , kod Daikin-a se dodaje broj " 1 " , gde sada broj oznacava zapreminu cilindra , koja iznosi 12 , 3 cm3
Gree obelezava QXFT-B123 xxxxxx , gde brojevi pokazuju zapreminu od 12 , 3 cm3 ili kompresor , QXAT-B096 xxxxx , zapremina iznosi 9 , 6 cm3.
Ovi iz Gree , kazu, JOINT Daikin.
To je odavno vec poznato i lako se proverava u nabavci rezevnih delova.
Izgled i fensi funk. Su mi nebitne , jedino mozda cena i dobavljivost rezervnih delova je problem.Jel moze neko da mi objasni zbog cega ni jedna od ovih poznatijih prodavnica ne prodaje MITSUBISHI inverter klime?
Takodje sam primetio da nisu nesto izgledne, i da nemaju silne fensi funkcije kao ove ostale tipa gree, hisens midea itd?
Cak ni wifi??
edit: I ako je verovati onim oznakama, nisu nesto ni stedljive.
Ovo ja pisem ovako kao neko ko nema blage veze o klimama![]()
Kao sto sam i rekao, ne znas o cemu pricas. Nagomilas kolicinu nekih bezveznih, a na prvu ruku strucnih podataka, a ne das dokaz ni za sta.
Gree je sam izumeo two stage rotary kompresor rada do 1Hz, sto znaci do 1 okretaja po sekundi. Ako se razumes kako predstavljas da se razumes, onda bi trebalo da znas koji je to inzenjerski poduhvat. Taj kompresor isporucuje 100% kapaciteta do -15c i radi do -30c.
Koji entry level Daikin ima taj kompresor?
A sto se tice "gomile gvozdja, gde su oni to gvozdje natrpali? Imas li neke dokaze ili opet neke fantazije?
Taj Daikin kompresor o kome pises nema veze sa onim iz Ambera. Daj neki link kao dokaz tih tvojih iznenadnih tvrdnji.
Ako moze neki izvor tih "opste poznatih" cinjenica koje sa tolikom sigurnoscu tvrdis.
Slazem se, upao kao padobranac na forum, uleteo u temu i udri kao Maksim po deviziji, sada cemo da isprosipamo gomilu nebuloza, jer eto, dosadno nam je.Ja ne citam Kineske oglase.
Druze, nisam ja na forumu da me ti propitujes .Upristoji se malo u diskusiji.Cukaj u tastaturu pa nadji.
Ulazni model Daikin = Amber,ovozemaljski = isti kompresor .
To ti niko ne moze reci sa sigurnoscu.Ne znam zasto se uopste trosi vreme( i nervi ) na potpune gluposti. Dajte da se vratimo na bitne stvari.
Dakle da li gore spomenuti mitsubishi od 65000 bolji od recimo nekog hisense u tom opsegu cena, ili generalno sta mislite o mitsu klimama nize klase .
Dakle da li gore spomenuti mitsubishi od 65000 bolji od recimo nekog hisense u tom opsegu cena, ili generalno sta mislite o mitsu klimama nize klase .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari