Hahahahahahahahah placemmmmOvo ni forenzicari ne bi provalili koja je marka sa ovakve slike
Vivax AEYIs.Ako bi mogao neko upuceniji da mi pomogne malo oko ove moje mini agonije. Naime, napustam grejanje ugljem i hocu da uzmem 2 klime za dve prostorije od po 28kv svaka. Nisam lenj, tri dana citam ovaj forum i taman kad pomislim da sam se odlucio za neku klimu na sledecoj stranici je neko proklinje ili saznam da vise nije u prodaji.
Jedna prostorija, gde su matorci nema izolaciju. Tu mi treba nesto da radi 24/7 i po mogustvu sa ok modulacijom i bez nekih cackanja. Smart opcije nisu neophodne jer oni muku muce i sa daljincem od tv-a.
Ova druga je moja, tu sam mozda 10-ak sati dnevno, sa unutrasnje strane 2cm stiropora i 2cm debele lamperije. Generalno se zagreje za nekih 10-15 min.
Budzet - ako ima nesto da radi posao za otprilke 70k po komadu?
Ugalj ostaje da uskoci ako naidje neki ledeni talas.
Ako imate predloge nekih modela vi koji ovu tematiku dugo pratite, bio bih zahvalan. Reko bolje ovde prvo da pitam nego nesto da kupim pa da dodjem da kukam ovde.
Zar nije neko spominjao da je taj model ( ili sam ja pogresio ) malo bucan, cak i na hladjenju sa skroz niskom modulacijiom?
Konkretno mislim na unutrasnju jedinicu, vanjske se svakako pokazu kad budu jace zime.
Kolika je buka kad spusti u niske modulacije? Svaka je bucna kad je na maxOvo je buka moje na max fan i 3m udaljenosti na hladjenju
Ja se još uvek hladim. 😄😄Kod mene lagano pocela da grije, mada se nadam da ce biti jos toplijih dana.
Da ali napisao je da ne na max fan a ko drzi na max ... Zato sam i pitao kako je kad se spusti i modulira. Ali svakako si u pravu kad si rekao kome smeta frizider, smetace i taj nivo buke. Mada nije ni svaki frizider isti po buci.Pogledajte prilog 406034
Kome smeta frižider, smetace i ta klima 😅
U niskim modulacija spoljasnu ne cujem uopste. Morao sam da otvorim prozor i da se stavim glavu na nekih 40-50cm od spoljasnje da cujem da li radi. To je sve hladjenje. Stvarno se ne cuje. Unutrasnja jos manje kad se stavi fan na nize.Kolika je buka kad spusti u niske modulacije? Svaka je bucna kad je na max
Aeyi na najnizem stepenu jacine ventilatora( 5 posto msm da bijese) se ne cuje nikako. To iz prve ruke kazem jer sam sjedio kod prijatelja kad je radila laganiniZar nije neko spominjao da je taj model ( ili sam ja pogresio ) malo bucan, cak i na hladjenju sa skroz niskom modulacijiom?
Konkretno mislim na unutrasnju jedinicu, vanjske se svakako pokazu kad budu jace zime.
Bruka i sramota za LN akli opet kako sad LN tako i svojevremeno Luca ,zapadne te losa serija modela i nema tu pomoci sem da te ispostuju iz servisa.Imas jos vremena do zime tako da ocekujem tvoje postove svremena na vreme kako si objektivno zadovoljan sa klimom koji ne moze svako da kupi.Zamenjena elektronika na LN-u, poprilicno jednostavan posao.
I dalje ne radi senzor, sledece je zamena senzora.
Desi se, kao kod mene ona Gree. Zao mi da nisam imao priliku vidjeti kako bi radila da je ispravna, mislim da je to bas dobar model. Takodje nazalost nemam priliku naprimjer da vidim kako radi Midea Xtreme Save Pro posto je duplo jeftinija, cak i vise od moje pa da usporedim taj rad. Dali se stvarno isplati uzeti klime preko 2000€ jel tu mideu bas hvale. Nekad sam bas sumnjicav.Kao na Luci zubcanik i smrad a kod mene i kod nekih nista od toga
Ovde je senzor radio, firmware update ga je zeznuo.Kao na Luci zubcanik i smrad a kod mene i kod nekih nista od toga
Slazem se sa tobom, odmah bi krenulo neo pljuvanje po brendu a realno nozda te srednje klase duze potraju nego ove skupe.Najveca muka je sto da se to desi na nekoj Vivax/midea/vox klimama bilo bi drvlja i kamenje..eto vam kinezi..losa zavrsna obrada, nema kulturu rada...koliko para toliko i muzike..bolje da si dodao 200e vise i kupio brend gde se takvi propusti ne desavaju...itd
Jos boljeOvde je senzor radio, firmware update ga je zeznuo.
Ti si izuzetak, a ne obrnuto.
Na Luca vecini crkne taj zupcanik i oseca se smrad tokom niske modulacije na hladjenju, a kod mene je dodatno ceo mehanizam podizanja neispravan, nije ono sto se svima desava, da samo pukne zupcanik vremenom.
Majstor kaže, u prostoriju od 10m² jednu klimu (12), pa da šiba kroz vrata i da tako on i sebi odradio.Odličan ti je pravac razmišljanja.
Ništa bolje od toga i nemoze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari