Ma 57000 i ajde ali ko je lud da da 90000 za tu klimuA sto ne bi bilo moguce? Moze da bude i od 50.000 do 900.000. I tih 57 je previse
U Srbistanu je sve mogućeDa li je moguce da je raspon cena od 57000 do 90000 dinara
Kao da si pitao jel Sony bolji od Panasocic-a..sve zavisi za sta ti treba..Vox su Mnogi clanovi ovde opisali kao odlican uredjaj za te pare...Vivax ima i jace, bolje uredjaje, ali nema bas puno iskustvava ovde, sto ne znaci da su lose. Najbolje da kazes za sta bi ti klima sluzila - dogrevanje, primarno grejanje, hladjenje. Skica prostora, izolacija.
Pa, ja bih rekao Daikin ili Fujitsu, možda pre Daikin, osnovna verzija ali ne 9-ka, nego 12-ka . Veruj mi da taj Daikin radi ugodnije nego 90% kineza. A soba od 15kv je manja tako da ne možeš pobeći od klime. Ako ti nije jasno, nađi nekog sa Daikin osnovnim modelom i idi kod nkega a nda odi kod nekog sa kineskom klimom i sve će ti biti jasno.Treba mi za manju dnevnu sobu (oko 15ak kvadrata) u izolovanoj kući neka 9-ka od proverenih proizvođača za na primer 50000-70000. Dominantno za hlađenje i pomalo grejanje u prelaznom periodu.
Podrska je super, uvoznik za Hrvatsku i Srbiju je isti kao i za Toshibu za Hr, MB Frigo grupa.Već dugo vremena pratim ovu temu i konačno je došlo vreme da zamenim dve "no name" klime, od koji je jedna 19 a druga 16 godina stara.
Imam dobru ponudu za Hier Flexis plus.
Moje pitanje da da li neko ima lično iskustvo sa ovim klimama?
Херој87 je više puta pisao da ih ima nekoliko, ali su stanovima u koje izdaje i da se nije nešto preterano "družio" sa njima..
Ostali postovi su bili da ih imaju komšije, drugari, snimci sa Youtube-a, ali nisam našao da li je neko sa foruma lično ima kako bi preneo svoja iskustva.
Pogotovo me (ne daj bože) zanima podrška, jer nisu baš nešto zastupljene kod nas.
Zasto mislis da Haier Flexis ne vredi 57k dinara?A sto ne bi bilo moguce? Moze da bude i od 50.000 do 900.000. I tih 57 je previse
Ta firma ne postoji.Da li je neko kupovao mozda sa https://mitsubishi.rs/ Malo mi nerealno deluju cene
Mozes recimo Panasonic KIT‑BZ25‑ZKE, uklapa se u tu cenu i trenutno je u BG-u u proverenoj prodavnici/servisu i najjeftiniji.Treba mi za manju dnevnu sobu (oko 15ak kvadrata) u izolovanoj kući neka 9-ka od proverenih proizvođača za na primer 50000-70000. Dominantno za hlađenje i pomalo grejanje u prelaznom periodu.
Gde ima ta klima za te pare da je odmah porucim?Podrska je super, uvoznik za Hrvatsku i Srbiju je isti kao i za Toshibu za Hr, MB Frigo grupa.
Zasto mislis da Haier Flexis ne vredi 57k dinara?
+1Gde ima ta klima za te pare da je odmah porucim?
Ne kapiramo od kad je vivax isto što i haier.Pa na prosloj strani, jel ne citate ili ne kapirate?
sta si mislio da Vivax, Vox i sl. boranija imaju svoje fabrike klima?🤣 Jeste unutrasnja malo kod apple cudno dizajnirana.Haier flexis je dobra klima.spoljna teska,Mitsu kompreor.Nju mozes naci pod brendovima bergen (kron model) i vivax (rewi).
Nije ista definitivno, ista je spoljasnja jedinica.Pa Vivax Vox i ostali samo stavljaju svoje ime.A i pitanje je da li su iste haier i ovaj Vivax posto je Vivax toliko jeftiniji.Npr original Haier flexis mislim da nema ispod 78 hiljada.
Xeroj neka preporuka za Haier a da nije preko 60000rsdNije ista definitivno, ista je spoljasnja jedinica.
Unutrasnja na Flexisu je verovatno najtisa klima koja postoji, sa 16dB za 9ku i 17dB za 12icu.
Do sada se nisam ni informisao nista o Flexisu, sada prvi put otvorih katalog, kupio sam ih bukvalno zato sto su crne![]()
Prevaranti.Imaju dva sajta, taj i Mitsubishi climate cini mi se.Domen registrovan pre 2 dana. A postoji još par domena koji redirektuju na ovaj sajt i ako u nazivu nemaju uopšte Micubiši.
Spam domen ili čeka da aktivira neki malver kad dobije na posećenosti.
Pogledajte prilog 397998
Sta je bio kvar kod Tundre?Ja mislim da Haieru fali nedostatak marketinga kod nas znam gde imaju Haier klime godinama se koriste.Da su kupili Gorenje to bi se na tone prodavalo kod nasZa Haier znam samo za osnovna 2 modela i to su ih drugari uzimali za 300 i 350e 12ice tada(20% rabat) i nikome nista nije falilo, a u pitanju je 20ak klima.
Ne znam kako moduliraju, niti se oni bave tim, samo znam da su svi zadovoljni i za grejanje i za hladjenje.
Sto se Flexisa tice, mislim da imam 2 12ice obican Flexis i ove godine su instalirane 6 Flexis Plus ja mislim 18ica, ali nisam 100% siguran, jer ih nisam ja birao vec zakupac lokala.
Sve rade ok, a ne znam za modulaciju.
Tetki sam takodje stavio Tundru ja mislim, njoj je bila bucna spoljasnja, tresla je kada se palio kompresor, zamenili su joj, samo je bilo potrebno da dodje bilo koji serviser i utvrdi kvar, da bi imali na osnovu cega da zamene.
Cisto da napomenem, Flexis Plus ima UVC sterilizaciju i najbitnije, jedini imaju ja mislim mod dezinfekcije klime, gde na 30min zagreje isparivac na 56c, da ubije viruse.
To koliko znam, obican Flexis nema, ali oba imaju 16dB tih rad, senzor prisutnosti i 3d krilca.
Kills bacteria and viruses by heating the evaporator to 56°C high temperature for 30 minutes. Almost no bacteria and virus can survive at 56°C for 30+ minutes based on latest research. Once the heating process is done, the evaporator is cooled down instantly to achieve better Sterilisation performance.
Haier’s UVC generator has received a Certificate of Inactivation on the Novel Coronavirus, from leading Texcell S,A, an independent viral testing laboratory in France. The global research organisation, concluded that the Haier UVC generator inactivates 99.998% of Novel Coronavirus (SARS-CoV-2) within their sealed test facilities.
Piši uvozniku (Viacom)Zna neko gde ima na stanju Fujitsu 24 KMTA, ne mogu nadjem nigde. Ako zna neka javi na PP
Cini mi se da ti spomenu da oba Ambera imaju istu unutrasnju. Gledam u ovim specifikacijama, 12ka Amber Comfort 11 kg. 12ka Amber Ultra 13.5 kg. Amber Comfort 18ka 13.5 kg kao i 12ka Amber Ultra.@cikajowa
Zavisi za sta ces da je koristis i u kojim uslovima, ali ti je na minusima cak i Amber Ultra 12k bolji, a 18k vec zakiva sa svojom spoljasnjom od 61kg i ima jacinu izduva maltene kao ta 24ka Amber
Elem, sve one imaju dosta jake maksimume i daju dosta u plusu, ali kada uradi jaci minus, tu se odvaja zito od kukolja i tu zivotinje od klima poput Amber Ultra/Premium dolaze do izrazaja.
@aleksa.ue Ne znam, samo su konstantovali da se trese kada se pali kompresor i zamenili spoljasnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari