Pozdrav druže, samo da razjasnim sebi, ti radiš za tu cenu, ili poznaješ nekoga ko radi za tu cenu? U svakom slučaju, treba mi kontakt nekoga da to uradi, ako imaš, prosledi.Kod mene instalacija invertera 125 e sa inox nosačima, 100 e bez inox nosača.
Hvala druže, moja logika je slična toj.Kao sto kaze @Xepoj87, za hladjenje ce posao odraditi i jeftinija klima. Ja planiram da uzmem neki od ta dva modela kad renoviram stan jer imam centralno grejanje i klima ce se 90% koristiti samo za hladjenje. Grejace samo u prelaznom periodu, a tada je temperatura daleko od minusa.
Ako imaš savet ili preporuku ko bi mogao da mi ugradi, slobodno pošalji. Treba mi pa mi treba to sad preko leta. Hvala ti na vremenu pre svega.Што се тиче бесплатне уградње климе која се купи преко сервиса, то испадне далеко скупље него када би то радио одвојено.
Iva7 је 560€ је са "бесплатном уградњом", без "бесплатне" уградње је 510€. То му дође око 20.000 разлике.
560 besplatnam, bez 510? kako razlika 20.000 :OШто се тиче бесплатне уградње климе која се купи преко сервиса, то испадне далеко скупље него када би то радио одвојено.
Iva7 је 560€ је са "бесплатном уградњом", без "бесплатне" уградње је 510€. То му дође око 20.000 разлике.
560 besplatnam, bez 510? kako razlika 20.000 :O
Da ali racunaj ti na ovih 47000 jos 12000 ugradnju i to je mnogo mnogo manja razlika.IVA 7 је 47000дин без уградње, а са бесплатном уградњом преко сервиса је 67000дин.
Razumem ali to je fora kao besplatna ugradnja a cena podignuta za toliko ako ne i vise, mislim svaki laik bi to primetio.Да, али уградња је бесплатна, тако се рекламирају.
Свакако је у цену урачуната и "бесплатна" уградња.
И са том уградњом је доста скупље него посебно клима + уградња.
Iznenadio bi se koliko su ljudi glupi. Zato i prolaze ovakve akcije.Razumem ali to je fora kao besplatna ugradnja a cena podignuta za toliko ako ne i vise, mislim svaki laik bi to primetio.
Koliko bi izdvojio po klimi?Drustvo , potrebna preporuka za dve klime. Potrosnja struje nije faktor , placa se po kvadratu.
Prva bi isla u sobu 20m2 , 3.4 m plafoni , stara gradnja , zidovi (50cm). Potrebno samo da hladi , i da bude tiha.
Druga bi isla u sobu 60m2 , ista situacija. S tim da bi ova mozda i dogrevala u prelaznom periodu. Glasnoca nije problem.
Naravno , da su dostupne kod nas , i pozeljno cenovno ok.
U principu uzimamo ih za poslovni prostor, tako da ne bih ulagao vise nego sto je potrebno. Ocekujemo da rade za vreme garantnog roka , ne treba neki ekstremni kvalitet , ali i ne treba bas najgori kinezKoliko bi izdvojio po klimi?
Predlog: Da se otvore posebne teme (podteme) za kineske i japanske klime. Da se diskutuje bez mešanja baba i žaba. Eto.Te tablice kapaciteta za koje vas par nece da okaci izvor i koje se ne podudaraju ni sa cim, pa ni sa tim Euroventom i Fujitsu podacima iz njihovog kataloga, mozete macku o rep da okacite.
Svaka inverter 12-ica ce ohladiti 20m2, a jasno sam naveo preporuke za tihe uredjaje i jak za 60m2, a Vox sam posle dodao kao provereni model koji bi mogao da odradi posao za najmanje para jer je ovde vec visegodisnje proveren model od strane vise korisnika foruma.
Ili smatras da je za prostorije od 20 i 60m2 bolje da kupi 2 slicne, a opet osrednje klime za oko 140k, nego jednu jeftinu za 40k i jednu jaku za 100k, a mozda i 3 jeftine za 120k i nesto skupljom instalacijom?
Zvucis kao da imas neki procenat od prodaje Fujitsua, jer ne vidim zasto bi nekome za 60m2 poslovnog prostora preporucio klimu osrednjeg kapaciteta cak i za 12icu.
Tacno odgovaras ono sto kupac hoce da cuje, tacan budzet i "japanski kvalitet", sa sve famoznim i nebitnim "1.8l" odvlazivanjem na max kapacitetu.
Ne dao Bog da Fujitsu ima neke modernije dodatke i tehnologije, mogli bi da preimenujemo ceo odeljak foruma u FUjitsu grejanje i hladjenje.
Dakle, nije ti bitno da pomognes coveku, nego da mu "prodas" Fujitsu.
Kada bih ja izneo moje utiske, iskustvo sa podrskom i video zapise sa 3 Fujitsu klime koje sam imao i jednu i dalje imam, mogao bih da odvratim barem polovinu ljudi od Fujitsua, pa ne znaci da je Fujitsu los brend i rado preporucim kada ima poente, a ti sada pricas kao da ovde nemamo xx utisaka za Vox, pa se cudis odakle preporuka?
Pa ko ce onda da diskutuje, dva tri clana u jednoj temi i dva tri clana u drugoj temi.Predlog: Da se otvore posebne teme (podteme) za kineske i japanske klime. Da se diskutuje bez mešanja baba i žaba. Eto.