Jeste, u modu grejanja je sve vreme. U pitanju je Hisense inverter Energy SE HiNano 18K - KA50BS0E. Nije ni bilo hladno ovih dana, evo tek danas je malo zahladnilo (-1 trenutno), ali najavljuju noćas - 7, pa ću baš da proverim sutra da li se palio grejač spoljne jedinice.@East46 Ne znam ali mislim da klima treba da bude u modu grejanja da bi se grejač palio. Ako hoćeš prebaci je u mod grejanja da bi bili sigurni. Inače koja je klima u pitanju?
Posto sam na prvom spratu ispod rupe gde ide lula montirao sam oluk od fi 50 vodovodne cevi i ostavio razmak izmedju rupe i cevi.Lula izvadjena to se podrazumeva.Kod mene noćas ozbiljan mraz(-6) i vidim da su creva za kondenz puna leda pa sam pogasio klime dok ne otopli i ne isprazne se creva. Kako rešavate problem smrzavanja creva? Da li bi pomoglo izolovati ih? Inače moj neki izveštaj o potrošnji, kuća 80m2 srednje izolovana sa tri klime oko 30kw dnevno po hladnom vremenu
Ne znam modele i skoro da nemam iskustva 😬Kakvo vam je iskustvo sa Haier klimama? Koje modele imate
Sa cime si do sada grejao tu sobu?Cigla, koja neznam stvarno.
Secam se price da dok su gradili kucu u dvoristu su pekli cuglu, tako da je moguce i da je veci format
Klima bi ti potrosila 4000-5000d. mesecno struje za tu neizolovanu sobu.Banovic kreka na ugalj
Moraš da je rotiraš i izvučeš.Kolege ako neko zna nek mi kaže šta da radim. Na jednoj klimi imam onu lulicu na SJ, kako da skinem to čudo? Misli sam kad dođe mrazako bude problema samo malo da cimnem i sama će da izađe, kad ono jok, neće pa neće. Jel može da se skine bez otvaranja SJ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari