ja sam mislio da tada klima ode u neki standby rezim i pali se samo kada temperatura padne na zadatu tj tih, 7,8, 10 koliko vec stepeni... ali to ne radi tako.
Ako sam te sada skontao sta si hteo reci, ubij me
Kako to mislis, da pali kada padne na 8c, koja je poenta toga, da stalno hladi do 8c i dogreva do fazon 16 ili 22, kako vec stavis?
Mislim da si ti jedini koji je to tako pomislio, svi znamo da to sluzi da odrzava temperaturu na 8 ili 10c, da se ne bi prostor kompletno hladio kada si na odmoru recimo ili za ogromne minuse, zbog cevi, a da klima opet mizerno trosi...
Ja cu prvi to da ukljucim ove godine u vikendici na Violi kada padne na minus, a sreca sto ima wi-fi, pa mogu od kuce kada vidim da je temp otisla na ispod -5c.
Mislio je da klima nije stalno na ON, već da dežura na OFF i čeka da padne ispod 10 pa da se uključi.
Pa ne radi tako, (bar midea ne radi)
Ponasa se isto kao da je dostigla temperaturu, unutrasnja jedinica, displej upaljen, vratanca otvorena, ako vrti vazduh vrtece i dalje, displej upaljen samo kompresor iskljuci ili ga drzi na minimumu.
Totalni bez veze mod... ako tako treba recimo dva meseca da stoji.
Pomagajte braco i sestre. Danima se mucim i čitam i citam i pitam sta mi je ciniti, koju inverter klimu da kupim. Mora da bude 18tica do nekih 700,850 eura max..ako sad bas nesto ima oozbiljno ozbiljan rezon i nesto vise. vazno mi je da to dobro resim i ne mlatim se svake godine sa grejanjem... Vidim da se ovde neki kunu u fujitsu, drugi u daikin, gree a na top 10 klima ili top 5 klima na youtube.u samo se daikin pominje, LG i samsung i neke indijske kojih nema kod nas. Kupujem je primarno zbog GREJNJA jer su mi se smučili zimski računi za struju. Dakle, potrebna mi je efikasna i EKONOMIČNA klima za grejanje na prvom mestu a ako ima wifi i jonizator jos bolje al nije neophodno. Relativno mi je otvoren prostor od nekih 38 kvm sa 3m plafonima, znaci preko 100kubika bi se grejalo.
Dosta nas ima slican problem na vise mesta, i ja samo kazem kako sam bio neprijatno iznenadjen tj razocaran na koji nacin to radi na klimama.
Umesto samo elektronika da ostane budna da prati temperaturu i pali samo kada treba, zapravo je cela klima aktivna stalno i to onda jednostavno nije to...
mozda to u nekim buducim generacijama naprave kako treba, ili ako neka klima to radi drugacije neka podeli ovde.
Pa naravno da moze!U cemu bi bila poenta da ne moze?Jos jedno pitanje za gree klime:
da li kontrolu preko wifi imate kada je klima ugasena?
Mozete li je putem wifi aktivirati i upaliti ako je ugasena na daljinskom?
Pomagajte braco i sestre. Danima se mucim i čitam i citam i pitam sta mi je ciniti, koju inverter klimu da kupim. Mora da bude 18tica do nekih 700,850 eura max..ako sad bas nesto ima oozbiljno ozbiljan rezon i nesto vise. vazno mi je da to dobro resim i ne mlatim se svake godine sa grejanjem... Vidim da se ovde neki kunu u fujitsu, drugi u daikin, gree a na top 10 klima ili top 5 klima na youtube.u samo se daikin pominje, LG i samsung i neke indijske kojih nema kod nas. Kupujem je primarno zbog GREJNJA jer su mi se smučili zimski računi za struju. Dakle, potrebna mi je efikasna i EKONOMIČNA klima za grejanje na prvom mestu a ako ima wifi i jonizator jos bolje al nije neophodno. Relativno mi je otvoren prostor od nekih 38 kvm sa 3m plafonima, znaci preko 100kubika bi se grejalo.
Moj predlog bi bio Fujitsu ASYG12LUCA / AOYG12LUCA cena je oko 82.000 imaš je i kao ASYG 14 LUCA cena oko 95.000 dinara. Dobićeš još predloga sigurno ali mislim da ovo ulazi u tvoj cenovni okvir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari