Četvorokraki ventil?Da li neko zna šta proveriti ako klima hladi ali ne greje?
U pitanju je matori Galanz Kudo. Radila odlično 10tak godina i na -15 i na +40, danas grejanje jok, hladi kao nova.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne baš. Spuštanjem Pdesign-a dobija sr bolji SCOP, ali ako je SCOP isti ili sličan, bolja je klima sa većim Pdesign. Sam po sebi ne govori ništa, ali u sklopu ostalih podataka govori sve. Tvoj Panasonik je jak uređaj visokog SCOP.Pdesign je beskoristan podatak. I ova moja 9-ka ima Pdesign 2,5 kW.
Edit: Ustvari 2,8 kW na grejanju, ali nije ni bitno.
Otvorio spoljašnju, "raskačio" sve oko struje, vratio, čuknuo par puta ventil i radi i na grejanju, dokle, videćemo.Četvorokraki ventil?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Za 15kvm 9-ka kinez ili 7-ca japanac, naravno pod uslovom da je soba baš dobro izolovana. Veća i jača klima jače duva, pa bi u maloj sobi bio problem promajeZdravo na svima
Preporucili su mi ovaj forum kao najbolji, pa sam hteo vasu preporuku za inverter klima.
Stanuje zbor za mala soba 15m2 sa izolacijom, i interesuje me dali da baram klimu od 3.5kw ili 2.5kw, zasto citajcu po forumima na net nasao sam podatak da klima ne sme da bude overkil zato sto ce tada da radi na princip on/off.
Pa molim vas za savet
ne da hladim već da dogrijavam i koristim za grijanje kad je ovaj period tzv prelazni period da ne moram ložit već zagrijem dnevni boravsk i kuhinju
da li je klima u problemu sto da sad nista nije radjeno na njoj?
ja po radu nisam nista primetio...
hvala na odgovoru, koju od ovih klima izabrat bergen , azuri ili tesla?
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari