Ako ledi tacna i skuplja se led u visinu (dno spoljašnje jedinice) onda treba grejač tacne. Nekim klimama treba, nekim ne treba, sve istopi defrost. Fujitsu LT do -20°C ne treba grejač. Na Fujitsu LMCE bih ga stavio, bez obzira na temperaturuSta mislite, grejaci na inverter klima, da ili ne?
Tu su mnogu podeljeni mislenja.
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Zaprimetio sam da ovi kineski modeli imaju grejaci, vivax gree, dok ovi poskupi kao toshiba, mitsubishi nemaju. Neki kazu da je to dzaba trosenje strujeAko ledi tacna i skuplja se led u visinu (dno spoljašnje jedinice) onda treba grejač tacne. Nekim klimama treba, nekim ne treba, sve istopi defrost. Fujitsu LT do -20°C ne treba grejač. Na Fujitsu LMCE bih ga stavio, bez obzira na temperaturu
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Japanci imaju snage da otope sve tako da voda iscuri i ne zadrzava se u tacni da bi zaledila. Kinezi mozda ne mogu u svakoj situaciji isto to da urade ili jednostavno kinezi samo zele da to predstave kao plus i privuku vise kupaca. Izaberi samZaprimetio sam da ovi kineski modeli imaju grejaci, vivax gree, dok ovi poskupi kao toshiba, mitsubishi nemaju. Neki kazu da je to dzaba trosenje struje
Japanske klime projektovanje za grejanje u težim uslovima imaju grejne kablove smeštene u kanalu na tacni koja je izbušenu na nekoliko mesta za odvod kondenzata.Zaprimetio sam da ovi kineski modeli imaju grejaci, vivax gree, dok ovi poskupi kao toshiba, mitsubishi nemaju. Neki kazu da je to dzaba trosenje struje
Da li neko zna kako da rasklopim unutrasnju jedinicu Fujitsu LMCA? Skinuo sam sve srafove, bocne stranice, maska se razlabavila ali je nesto sa donje strane drzi, otprilike gde su ona krilca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari