Mozes oba brenda, gledaj cenu i sto manju unutrasnju u tu malu sobu.Razmisljam da da ubacim multi split inverter. Jedna soba ima oko 18m2, a druga 9m2. Deli ih zid tako da bi montaza verovatno bila prilicno jednostavna. Trenutno u vecoj sobi imam neku no name 12icu inverter. Tu sobu hladi lepo, kao i deo hodnika, ali ovu malu ne dobacuje. Grejanje me ne zanima..
Ima li ovo smisla za pocetak?
Sta preporucujete - verovatno bih isao na Daikin ili Fujitsu?
Koliko novaca to moze da kosta sa sve montazom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zar ih obe nema u 2 boje barem (bela i siva)?1. Da bude lepa.
2. U gradu ce se koristiti, u dnevnu sobu se instalira unutrasnja jedinica, spavace sobe ce se odatle rashladjivati.
Kopao sam malo vise, za sada sam se prebacio na Fujicu ASYG12LUCA ili ASYG12LTCA, u zavisnosti od toga koju boju supruga preferira. Svidja mi se sto su unutrasnje jedinice elegantnte i veoma tanke, 185mm.
Da li smaknuto crevo odvoda bi bilo greska montera i kao takvo spadalo pod besplatno popravljanje?Ne mora za takve stvari da se nosi, ali servisi naplacuju izlaske za takve intervencije, jer zapusivanje creva nije deo garancije.
Ma ako je samo crevo nek naplate kako god, super, to mi je najmanje bitno, samo da ne bude da skinu klimu i kao javićemo vam. :d
Zanmljivo mi je da si ti drugi za koga sam cuo da se zali na Daikin za daljinski. Prosle godine su mi i serviseri pricali da su menjali senzor na nekom Daikinu zbog istih stvari, kazu desava se, zato i postoji garancija. Uglavnom su sitnice, laksi kvarovi ili problemi sa senzorima.Ovo je iz jedne sobe samo, pokusava se sa par metara, neverovatno mi da ne može da se uključi. Rekao bih da je do klime same, jer neće ni preko Mi Smart Remote-a kada se stavi "podalje" od klime.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ma neka bude samo to, ali baš mi je iritantantno postalo da se mučim da je uključim. Moraću opet da ih cimam.Zanmljivo mi je da si ti drugi za koga sam cuo da se zali na Daikin za daljinski. Prosle godine su mi i serviseri pricali da su menjali senzor na nekom Daikinu zbog istih stvari, kazu desava se, zato i postoji garancija. Uglavnom su sitnice, laksi kvarovi ili problemi sa senzorima.
Tapatalk from Poco loco
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari