Ako imaš samo 25kvm (ako se dobro sećam) možeš staviti i 10-ku, ukoliko je cena povoljnija.Odlučeno. Kupuje se suzumi plus.
Sent from my Nokia N95 using Tapatalk
Amber to lagano greje. Pitanje je samo kakav ti je raspored prostorija inace bi mogla da ti dobaci jos negde.Pozdrav svima.Treba mi savet oko izbora klima uredjaja kao primarno za grejanje.U pitanju je kuca koja ima izolaciju(10 cm stiropor) i nove prozore.Po tavanici poredjan stiropor 10cm.Povrsina je oko 80 kvadrata.Potrebna mi je klima koja moze da zagreje 45 kvadrata(dnevna soba,trpezarija i hodnik)U ostalim soba su norveski radijatori.U dnevnoj sobi se vec nalazi klima Gree cozy,ali ona je preslaba za tu kvadraturu..Dali bi sa Gree Amber mogao da grejem taj prostor..Hvala
Razmisljao sam o Violi,ali sam pre za Amber da moze dnevnu,kuhinju i hodnik da mi zagreje kad udari minus..A koliko sam citao i gledao,klima je zver..Pa realno jeste, mozda bolje Viola na poziciji 1 a mozda kasnije da dodas jos jednu u sobu 2, bice ravnomernije grejanje. Ja imam slican prostor, 90m2, 5cm stiripor svuda, 4 klime greju bez problema i na vecim minusima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari