Moze na Daiseikai 8 [emoji16]Ne moze rucno.
Ovo nije zaledjeno, jedva se rosa nahvatala, nije to nista.
Ali je problem donja tacna, trebao bi kao i ja, da slikas spreda ventilator, da se vidi da li unutra ispod ventilatora ima leda. Ako nema, reklamiraj klimu.
Kazem ja TOŠIBA ko ludo, moja sledeca klima cim naplatim ovaj Loto...![]()
Jok, imas snimak moje Viole koji sam kacio, bukvalno necujna.Xeroj87 da li je bucna tvoja viola?Moja spoljasnja jedinica na violi ubi od buke kad je napolju hladno.
Isto necujna i isto neke vibracije kad radi defrost al mi je debeo zid pa ni ne smetaJok, imas snimak moje Viole koji sam kacio, bukvalno necujna.
Ima neke retardirane vibracije kada radi defrost jedino, to me nervira.
Informacije imas na kasicicu skoro za sve pa cak i za obozavani fujitsu ali ne i za toshibu. U toshibinim papirima imas sve moguce vrednosti na svim mogucim opterecenjima temperaturama itd pa cak i algoritme rada svih rezima sklopova alarme uzroke nacine ispitivanja defekta itd...Kako Suzumi 16 radi na minusima? Ima tanak SCOP, ali nisam uspeo da nađem Pdesign, stvarno mi je mučno kopati detalje na netu, svi daju informacije na kašičicu. Norvežani imaju samo 10-ku i 13-ku, ali su baš tanke na minusima.
Pogledajte prilog 262646
Rade defrost.Moze li neko objasnjenje oko minimalne temperature rada klima? Pre svega me interesuje da li on/off klime rade defrost? Zasto su kod vecine navedene minimalne temperature rada oko - 5? Gas je isti, kompresor se razlikuje ali princip rada je isti.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Svi uredjaji koji koriste levokretni kruzni proces kao princip rada rade po istom principu pocevsi od frizidera pa do centrifugalnih chillera od vise hiljada kW.Sad mi je vec jasnije, znam da kod invertera je sve to prilagodljivije ali sam nacin rada je u sustini isti
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Toshiba Suzumi r32 ..
Informacije imas na kasicicu skoro za sve pa cak i za obozavani fujitsu ali ne i za toshibu. U toshibinim papirima imas sve moguce vrednosti na svim mogucim opterecenjima temperaturama itd pa cak i algoritme rada svih rezima sklopova alarme uzroke nacine ispitivanja defekta itd...
Da, mora da se zaradi na jedan dinar dva ili čak tri, plus rad servisera. A kako stoji stvar sa Gree i Midea cenama elektronike? DjAlf, mislim da o kompresorima i ne treba razmišljati jer kad on crkne ta klima ide napolje. Sva sreća pa ne crkavaju često, odavno nisam čuo da je nekom crkao kompresor. Jeste mom kolegi ali Fox on/of klima, koji je radio bez prestanka 4 godine. Ipak bez prestanka 4 godine nije ni malo.Deru servisi i prodavci delova, kompresori uopste nisu toliko skupi, znam da sam gledao u Kini Toshiba kompresor koji ide u LU i LGC je bio oko 150e.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari