I jeste jer iz mog odgovora mozes izracunati.Pa nije to pitanje bilo![]()
I jeste jer iz mog odgovora mozes izracunati.Pa nije to pitanje bilo![]()
Mogli su i bolje.Da su spustili Pdesign na 3,6 kW ili 3,8 kW verovatno bi dobili još jedan plus, ali pitanje da li bi onda pravili konkurenciju nekom skupljem modelu. Klima ima snage kad je toplo, a to je najveći deo vremena koji se računa za SCOP, zato su i izvukli celih 4,2, ali na minusima je tanka, a treba joj i backup heater na - 10 °C.
Odlično pomenuo, šta je to pojam backup heater? Dali to znači da klima daje zapisanu količinu toplote ali uz pomoć grejača od recimo 600w. Primer: Po Euroventu klima daje na -7 C, topolote 2,5kw. Ali uz pomoć nekog grejača od 600w. Ne mislim da klima ima neke grejače u njoj ali da u sobi ima grejalica od 600w. Dali sam dobro razumeo taj pojam?
Fora je da ako se sve radi legalno tj firma i racun ti si miran.E moj Jozo, da si ti video slike kako je lik u mislim Švedskoj instalirao klimu, ti bi otišao tamo našao ga i sekirom ga dotukao. Ko je majstor on je majstor bilo gde a *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ima svugde.
Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока
ASHP = ?Zaboravih, bio kod kolege koji je ugradio ashp sistem u dvospratnu kucu. Tek treba da se sazna tacna potrošnja ali kuca je uzarena, naravno, izolacija je izuzetna (Hebel stein aka plainblock)
To ti govori da ja to loša klima. Nema grejanja na on/off klimu odavno, samo dogrevanje u prelaznom periodu.
ASHP = ?
I zasto mi je ta poruka izbrisana?
Nema.VRF kad radi na minusu, ovako većem kao što je bio, je l ok da neko vreme, kraći period, par puta dnevno duva na ventilaciju dok odradi defrost, nema neke heater-e koji to odrade?
LG V5 je u pitanju...
Tako radi i midea missionNema.
Toshiba odledjuje pola izmenjivaca spoljne jedinice je a druga polovina je i dalje u funkciji grejanja tako da unutrasnja jedinica i dalje greje samo smanjenim kapacitetom.
Zavisi za koliki prostor.ljudi dali vredi ova klima , ogranicen za kupovinu na rate i prodavnicu w..w.. po ceni od 58 000din
Gree GWH12RB-K3DNA3G 12000btu, Viola Profi Inverter WiFi E-35797
Hoćeš da ti slikam?Ne vidim smajli pa se nadam da si se šalio?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Druze onda mi ocigledno nemamo iste klimeTako radi i midea mission
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
midea odledjuje parcijalno u segmentima kao da je podeljeno u 4 segmenta i odledjuje 1 i 3 pa 2 i 4, ne odledjuje sve odjednom.Nista slikanje , samo snimak od pocetka do kraja defrosta ..
Ovaj video nema nista zajednicko sa onim o cemu sam ja pisao.midea odledjuje parcijalno u segmentima kao da je podeljeno u 4 segmenta i odledjuje 1 i 3 pa 2 i 4, ne odledjuje sve odjednom.
Nisam ni mislio na grejanje već na nacin defrosta.
Sad gledam na YT i vidim da to niko nije snimio pa ću videti da snimim
@cimo
Hoćeš da kažeš da kod tebe to ne radi na način na koji sam gore opisao?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Edit, Evo kao ovaj Panasonic
https://youtu.be/0sGosUlqIVM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari