za on/off klime ne treba 3m minimum koliko ja znam.A ta fairy je on/off klima.Jedino da stavi antivibracione gume pa mozda pomogne
A zasto ne bi trebalo za on/off klime? Zamisli on/off klimu kao inverter koji radi sa 100% kapaciteta pa reci u cemu je razlika. Antivibracione gume svakako pomazu ali bisu resenje za sve.
Tapatalk
@Rusi
Kako si zadovoljan sa klimom, jel si se grejao sa njom ili samo hladio, utisci? To je nov model....
Xa xa xa, kapiram.Rade tako. I to funkcioniše dok ne popusti spoj.
Pod "varenjem" u rashladnoj tehnici se misli na tvrdo lemljenje.
Verovatno je kondenzator ako je starija klima.Juče je klima prestala da hladi (neka Samsung), tj samo vrti vazduh iz prostorije. Rade i spoljašnja i unutrašnja jedinica, a cevi na spoljnoj jedinici su tople. Par puta je i krenula da hladi ali je to hlađenje trajalo do 10 minuta i opet nastavi da vrti unutrašnji vazduh.
Gasio sam klimu, vadio iz struje, menjao modove i temperaturu i ništa nije pomoglo. Sinoć sam i oprao spoljnu jedinicu (prao je jedno sat vremena), ostavio pola sata pa opet uključio i opet ništa.
Do čega ovo može da bude?
I da li možda znate nekog majstora koji bi mogao danas da dođe (imam goste, pa mi je hitno).
Koliko zamena kodenzatora može da košta?Verovatno je kondenzator ako je starija klima.
Tapatalk
Za iste pare imaš Daikin, Fujitsu, itd.Kakvi su ovi jeftini LG inverteri?
Za oko 500€, 21dB tihi mod, oznake se ne sećam, ima nešto kratko - S12 možda... Ima li neko iskustava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari