Iva12, sad trenutno oko 30kvm greje
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Koliko troši?Ja ne znam kako je vama, ja moram da zadam 27 ili 28c da bi u lokalu bilo 22,23c . Ako zadam 24. Nema sanse da predje 19c
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Puno je potrosnje elektricne energije, ali mislim da je kolicina energije slicna kao i da se klime koriste. Osecaj doduse je skroz na strani CG-a![]()
Cisto da imate neko poredjenje, posto mi je firma u zgradi gde je merenje po utrosku (pravom). Stanovi 80-95m2, potrosnja 1500-1800 uglavnom, sa nekim extremima od 2500kWh.
Pricam o CG, Infostan. To je ~7.5din/kWh + oko 3-4000 fixni deo za grejanje.
Firma, srecom, ima mogucnost da odjavi grejanje![]()
Možda senzor zabaguje... Meni je ok na obe klime.Istu imam i zadovoljan sam osim sto mi nekada iz nepoznatog razloga radi do beskonacnosti iako predje zadatu temperaturu pa moram rucno da podignem za stepen pa spustim i onda se trgne![]()
Druže, i sa duplo većim bi sa tih 60c imao isti efekat.. to ti je do broja rebara... Jednom prilikom sam ga stavio na 60c sto nije puno i unutra sam imao samo 28c! Ja toliko ni leti nemam..
Cisto da imate neko poredjenje, posto mi je firma u zgradi gde je merenje po utrosku (pravom). Stanovi 80-95m2, potrosnja 1500-1800 uglavnom, sa nekim extremima od 2500kWh.
Pricam o CG, Infostan. To je ~7.5din/kWh + oko 3-4000 fixni deo za grejanje.
Firma, srecom, ima mogucnost da odjavi grejanje![]()
Luca troši do sada 230kw što je oko 10kw dnevno 40 kvadrata direktno na 24c, 23 kvadrata indirektno trenutno održava 20c, solidno izolovanog prostora, prikazuje oko 550w trenutnu potrošnju
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Da.Misliš toplotne energije? CG je u pitanju, beogradski Infostan?
Uhh, u pravu si u stvari... ovo je potrosnja za januar, koji je bio lagan, nemam jos podatke za februar.Meni deluje puno 1500-2500 kWh samo za grejanje za pomenutu kvadraturu, posebno ako je u pitanju ova nazovi zima.
Jeste, i izolacija je na tom nivou. Citaj: "novija".Računam da je novija zgrada u pitanju ako ima uveden sistem individualnog merenja.
Moze i da se programira, ako imas skuplji kalorimetar, pa je grejanje iskljuceno dok program ne kaze. A uvek mozes smanjiti, cak i kada nije sa kalorimetrom.Meni beogradsko centralno nije nikakv reper po pitanju komfora, kad radi pretoplo je, noću se gasi, i onda opet rano ujutru odvrnu do daske, pa se budim kao suva šljiva. I mislim da je to osnovni razlog za toliko kWh.
Moze i da se programira, ako imas skuplji kalorimetar, pa je grejanje iskljuceno dok program ne kaze.
Moja Nocria se fino zaletela danas, 1200W potrosnje ali greje kao zmaj. Potrosnja u februaru koji je najkraci je veca nego u decembru ili januaru. Meni je ovo vise nego ok i pored lose drvenarije. Nocria je polozila ispit u svakom slucaju
Tapatalk
Ne znam, skoro 1kw na grubo racunam.
Midea mission 12 inverter?Zdravo,
Koja je tvoja klima model? Jel on-off ili je inverter?
Ne znam, skoro 1kw na grubo racunam.
Midea mission 12 inverter?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari