Iva12, sad trenutno oko 30kvm grejeKoji je model taj Vox i sta grije?
Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka
Iva12, sad trenutno oko 30kvm grejeKoji je model taj Vox i sta grije?
Pisao sam o izolaciji... 10cm spoljna, 10cm staklena vuna plafon. Duplex stan sa odvojenom etažom. Još nije u kompletu završen gornji deo pa se gubi određen deo toplote. Za sad se dobro nosi klima sa ovim temperaturama.Pretpostavljam da se radi o stanu u zgradi ili veoma dobro izolovanoj kuci, ali opet je jako dobar rezultat. Poznanik mi ima Vox 12-icu, ne znam koji je model, isto je prezadovoljan.
Sa cime otpusavate odvod na tacni kad zacepi ja sam sa toplom vodom ,mada mislim da cu probati fenom sledeci put jel pokusao neko
Zivim u kuci tako da po meni nije mnogo,ovi sto se greju stanove to je druga prica.Da nije to malo mnogo?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zivim u kuci tako da po meni nije mnogo,ovi sto se greju stanove to je druga prica.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
vruće vode u izmjenjivač iza klime naspi trebalo bi da odradi posao, nisam to nikad radio i kod mene vire ledenice iz crijeva odvodnog, postavio mjerač 5 februara na Nokriju dosad potrošila tačno 400kWh
Da li gasite klime ili je nebitno
Meni ce sutra biti okruglo 500kWh za februar. Na ovim hladnocama prosjecno trosi oko 1kWh, gasim je samo kad cistim filtere, svakih 45 dana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari