Baš tako. Sve u opsegu 900W do 1500W je "domaći teren" za tu klimu. Ona stvarno greje, ali nema meru pa prekardaši, pa onda ode u gašenje.Ta klima je očigledno dizajnirana za ogroman prostor u kome će nonstop raditi na 70% snage, i tu jedino može održati efikasnost inverter klime više kategorije
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Koliko ti pokazuje merac kad isklucis klimu, meni 4w, da vidimo ima li razlike u meracima
+1Nije to potrošnja struje, već količina toplote koju daje klima. Na stranu što kopiraš podatke za 9 i 12.
Aaaaa zamisli pcketine , do juce je pisalo da je potrosnja od - do , sad pise da je Potrošnja struje hlađenje (KW)1.54 Potrošnja struje grejanje (KW)1.50 .. Za 9 i 12-ku jos uvek lepo pise raspon potrosnje a za 18-ku su promenuli da ljudi ne bi mogli da im reklamiraju klimu.. Kakve fukare neverovatno
Rekao sam @tesli da uslika stranicu gde se vidi sta su imali postavljeno , kao da sam znao sta ce gmazovi uraditi ..
Koja klima si cuo da ima neke napredne mogucnosti , Daikin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari