Gde i pise factory code na ovim linkovima sto sam ih postavio , nigde . To si ti procitao na drugom forumu pa sad znas da ima neka fora s tim ali ne za sta sluzi . Factory code kod Midea oznacava model klime jer verovatno imaju vise izvedbi , a tacnu oznaku mozes proveriti jedino u prodavnici licno . Moje iskustvo govori , da nijedna klima koja je postavljena na Euroventu , promenom jednog slova ili oznake u 90% slucaja nema skoro nikakvih razlika u rezultatima . Pa i Fujitsu ima A, B.C,E i sta vec modele , nema factory cod , ali i on menja makar to jedno slovo u imenu , a razlike izmedju uredjaja su minimalne . Recimo Fujitsu LLCE za razliku od LLCC , moze da hladi i u minusima , dok LLCC moze samo do +18c , sve ostalo sem sto je malo izgled promenjen se nije promenilo , odes na Eurovent skoro indenticni podaci . Ja Mideu preporucujem je imamo lika sa drugog foruma , odakle si i procitao to za taj misticni kod , koji se greje na Mideu Mission , kao i lika koji u firmi gde radi ima 18-ku koja greje hodnik u extremnim uslovima rada i kaze i on da je extra . Pa *** , ne mogu biti zatvoren i za jeftinije opcije ako vec ima nekih pozitivnih iskustava . Nema svako pare da kupi Fujitsu , nazalost .. Na tom drugom forumu , na koji si ti bio i citao te izjave o kodu ,tamo ne priznaju nista sem japanaca za grejanje , ja eto nisam toliko iskljuciv i dajem sansu i nesto jeftinijim klimama za koje cujem da su ljudi zadovoljni . Midea nije cudo , ona je u klasi sa ulaznim modelima japanaca ali je ipak jeftinija . A sto se tice kvaliteta i dugotrajnosti , pa ajde da sacekamo i vidimo kako ce ljudi proci sa njom , obicne Midea klime su se extra pokazale , i spadaju u svaku preporuku . nista losiji od Gree po meni . A budi realan , javi mi se lik sa lovom do max maxova 50k , i sta ja da mu kazem , da uzme 09LLCA , ima vecu m2 nego sto LLCA moze da pokrije a uz to od kad se pojavio onaj bag kod 09LLCA , ja ga ne preporucujem . Nije to bog zna kakav bag ali necu da mi neko majku ako klima pocne da se glupira . Zato do 50k je po meni bolje da preporucim Mideu , nego neki Vivax , Beko , i ostale losije marke , a Gree se po iskustvima nekolicine korisnika koje sam sreo u zadnje vreme i nije se nesto pokazao , pa onda eto , Midea je tu . Sad kad znas zasto ja preporucujem Mideu kad neko nema para za 12LLCC ili 12LMCA , nadam se da ces razumeti , a oni su ti koji su diktirali cenu pa i ako im ne bude to dovoljno sta cu im ja , za te pare nisu mogli uzeti bolju klimu .