Samo da ne bude peru filtere za 2500, podmazivanje jos toliko itd. pa izadje skuplja dara nego mera.Rekoše od 2500 din pa na više u zavisnosti šta se sve radi ...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ima li neko sa teme da je kupio ovu mideu? Kako se pokazala u grijanju? Vidim da je deklarisana do -20. Kakva je sa potrosnjom?Kod mog servisera za Fujitsu LU takav servis kosta 30e , doduse kod invertera se ne dira freon dokle god klima radi kako treba ..
@rida
Ne mogu ja tak odokativno da ti kazem sta je nabolje , zavisi za sta ti treba , do 500e jedine preporuke su Midea Mission 12 za oko 49k , Fujitsu ASYG 12LLC za oko 60k, ili pak Daikin FTXB35C za oko 60k ..
Ljudi ja 'ladim 100m2 sa mideom od pre 10 godina (tada bio najskuplji model), moja dnevna ima 35m2
Držim na 25-26 ispod toga je neprijatno hladno, u spavaćim sobama bude za stepen viša temperatura.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ja sa moja 12-ka hladim 48 m2, u kuhinja koja je u sasvim drug pravac nije nesto narocito, al nije ni toplo.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Pa naravno da moraš sva vrata da držis otvorena.U stanu imamo slicnu kvadraturu, jedna midea 12 ohladi lepo al mora da otvoris sva vrata od sobe, zatvoris prozore i naravno na 20c / sto jace da duva.
To je neki maximim, ne mozes ocekivati sa 25c da sve to ohladis to nikako...
Ljudi sa cime cistite mrezicu ima li u Uradi sam onaj sprej? Pocela malo da se oseca XD
@bakara ako ti je prijatno onda supera vidim vodis racuna o razlicu unutra - napolje
Sent from Kin![]()
Drugaru je, sada vec popularni Mica, odradio full servis sa ciscenjem i podmazivanjem, dopunom freona i menjanjem izolacije na cevima za te pare.
Koju klimu imas?Može li na pm kontakt tog Miće? Treba da menjam izolaciju na cevima, a ne bi bilo loše i da se proveri ulje i freon posle 17 godina korišćenja.![]()
Veovatno je R 22National, kupljenu kao polovnu, uveženu iz Japana. Ima čak i trafo 220->100V u spoljnoj jedinici.
Jedini je problem što nisam siguran koji je freon u njoj, ali znam da nije ovaj noviji "ekološki".
Veovatno je R 22
A klima mislim da je Panasonic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari