Hvala na brzom odgovoru, i meni je ona bila jedna od opcija treba mi za sobu od 24 kvadrata, ali kad je tako brisem je odmah![]()
Moze li se fiksirati polozaj spirale, da duva u jednu stranu i kako se fiksira?
Da li se moze prizvoljno izabrati ugao ili fiksno ide pravo i max u levi ili desnu stranu?
A da ima 3D duvanje i ima li ogranicnenje da duva u 3D do nekog polozaja (u levo ili desno) ili moze samo svuda i bez ogranicenja pozicije?
Pitam jer mozda iz nekog razloga nekome (pa i meni) ne treba da duva 3D u jednu stranu (zid i vrata blizu)...
Nocria XKoja je klima je klasa iznad Ambera? Pogotovu me zanima da bude tiha.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sto napravise na tom G-Tech tu cudnu spiralu za horizontalono usmeravanje vazduha. Ovaj ON-OFF Vox ima leva i desna krilca, nije da ih koristim ali nije lose da se ima kao opcija a ovamo klima od, koliko 80k, ne moze da duva u dva odvojena smera. Cudna neka odluka, dizajnerska mislim.
Svasta..pa ako mogu i leva i desna strana levo i desno, mogu i da se usklade i ne usklade valjdaPotrebno je imati odredjen kapacitet da bi se shvatilo zasto je nesto napravljeno bas tako kako je napravljeno, da nam ne bi bile cudne i nerazumne neke dizajnerske odluke, nego da bi ih prihvatili kao recimo sasvim normalna i (inzenjerski) logicna resenja.
Kako bi inace radio automatski rezim pomeranja krilaca levo-desno, kada bi krilca bila fizicki odvojena (leva i desna)? Kako bi ta krilca u automatskom rezimu pomeranja usmeravala vazduh kada se recimo nadju u ovom "\ /" polozaju?
Ono, kao... prvo malo prst na celo... pa nije svet (zao)stao kod manuelnog podesavanja krilaca u odvojenim smerovima, aman.![]()
Potrebno je imati odredjen kapacitet da bi se shvatilo zasto je nesto napravljeno bas tako kako je napravljeno, da nam ne bi bile cudne i nerazumne neke dizajnerske odluke, nego da bi ih prihvatili kao recimo sasvim normalna i (inzenjerski) logicna resenja.
Kako bi inace radio automatski rezim pomeranja krilaca levo-desno, kada bi krilca bila fizicki odvojena (leva i desna)? Kako bi ta krilca u automatskom rezimu pomeranja usmeravala vazduh kada se recimo nadju u ovom "\ /" polozaju?
Ono, kao... prvo malo prst na celo... pa nije svet (zao)stao kod manuelnog podesavanja krilaca u odvojenim smerovima, aman.![]()
Nadam se da ti je potpuno jasno da su kod Amber, i U-Crown POTPUNO DRUGACIJI principi automatskog rada horizontalnih krilaca u odnosu na G-Tech. Za razliku od @arcibalda verujem da ti to primecujes (i prepoznajes).Tu su se ustekali i stavili jedan red krilaca, jedan motor, a ne znam zasto.
Kod Ambera i U-Crown idu odvojeno levo i desno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari