Pa ti imaš opciju da odabereš da li će da duva prema ljudima koje detektuje, što je dobro kod grejanja, ili od ljudi koje detektuje, što je dobro kod hlađenja. Sve ostalo odradi softver. Kod svih tih klima sa IR senzorom je tako.
Ja opet ponavljam da mi je neshvatljivo zašto se Midea Oasis Plus ne prodaje na našem tržištu, a ni na tržištima okolnih zemalja. Nešto kao Midein pandan Gree Amber klimi. Klima prvenstveno namenjena za grejanje, slabija od Amber, ali i značajno jeftinija. Vidim da joj je cena u Ukrajini oko 600 evra. Ima i taj IR senzor. Bila bi super opcija za ljude kojima treba solidna klima za grejanje za relativno male pare.
Pa to su rezultati Eurovent testa, a trebalo bi i da se podaci na energetskoj nalepnici poklapaju sa tim podacima sa Eurovent testa.
Ja opet ponavljam da mi je neshvatljivo zašto se Midea Oasis Plus ne prodaje na našem tržištu, a ni na tržištima okolnih zemalja. Nešto kao Midein pandan Gree Amber klimi. Klima prvenstveno namenjena za grejanje, nešto slabija od Amber, ali i značajno jeftinija. Vidim da joj je cena u Ukrajini oko 600 evra. Ima i taj IR senzor. Bila bi super opcija za ljude kojima treba solidna klima za grejanje za relativno male pare.
Evo ti kako mi sada radi, posle zamene tockicaSta bese tačan problem sa LUC-om.
Ja na vise, uvek kupujem preko VP, mada i ovako si prosao ambasadorski.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Da nije ta Midea Oasis Plus prepakovana u Vivax AEYI seriju? Ista maska na unutrašnjoj jedinici. Deklarisana na rad do -32C
Evo ti kako mi sada radi, posle zamene tockica
Pre toga je samo jednom preskakala...a pre toga dok je bilabu garanciji, preskoci jednom svaki fazon 30i put...pa vremenom sve gore i gore.
https://youtu.be/xbIFnqKHmUg
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Na mom LT-u koji je proizveden krajem 2011-te se ovo nikad nije desilo. Klima u upotrebi od 2012Evo ti kako mi sada radi, posle zamene tockica
Pre toga je samo jednom preskakala...a pre toga dok je bilabu garanciji, preskoci jednom svaki fazon 30i put...pa vremenom sve gore i gore.
https://youtu.be/xbIFnqKHmUg
Pa dobro, pazovački zamenski zupčanik traje neznatno kraće, normalno.Opet, ovo ne radi tako, to jest ne treba da radi tako, nego je zeznuto otpocetka...a zupcanik puca i na ispravnima, samo ne ovako brzo.
Da, uspeli smo svi.Jel uspeo neko da natera LU da be gasi vent na hladenju? Ona famozna Opcija 9?
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari