To je podesavanje koje treba podesiti da vam se turbina ne gasi na hladjenju, neka neko proba, vazi za sve modele, LLCE, LMCA, LU, LT itd.
12 - 14LU - Toshiba DA89X1C-20FZ2
Isti je i u LGC koji imam.
To je podesavanje koje treba podesiti da vam se turbina ne gasi na hladjenju, neka neko proba, vazi za sve modele, LLCE, LMCA, LU, LT itd
To podešavanje položaja horizontalnih usmerivača vazduha daljinskim imaju i Kinezi od 500 evra. Ne znam zašto je kod Japanaca to premijum opcija koja ide samo u klime od 1000 evra pa na više.
Sve sto sam pročitao ide tome u prilog,i plus iskustva drugih.Jednostavno trosi vise od japanskog kompresora, a kosta 100.000 din, sto je za kineza, velika cifra.Za mene dovoljno informacija.
U tom cenovnom rangu, moj novčanik , ne pliva ka Kineskom moru.
Sve sto imam od kola i tehnike iz Japana, zaključno sa Funai faxom iz 1990 , radi kao sat.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Amber je sigurno dobra klima, ali cifrom zalazi u Japanske vode.Nekako mi se 100 tisuća, ne daje za čistokrvnog kineza.
Nekako mi Amber, pre deluje za neku prodavnicu, minimarket ,da rmba na otvori zatvori vrata ,na svaki sekund.Nije mi prefinjena, za neki stambeni prostor.
Radi sigurno dobro, samo dokle.Kod made in Japanaca, to dokle, se retko kad postavlja kao pitanje.Za Micubisije, zbog posla, znam za server sale sta znači made in Japan.To se zna,APC za ups, i japanci, za server sale.Sve stoji za Amber, samo eto ta cena žulja.
Onaj Gree two stage kompresor i nije baš toliko nova tehnologija. Promotivni video iz 2014.
Našao sam u PDF formatu za LLC modele kako se preko daljinskog podešava i ta opcija da fan radi stalno na hlađenju a ima i za ofset temperature pa koga zanima evo.Stavka se zove Appending data.PDF je na ovom linku.https://smallpdf.com/shared#st=ddba...df&ct=1594826148391&tl=share-document&rf=link
Do skoro je imao samo Amber od 100k, nista ispod toga, a sada su stavili u Gree G-Tech model koji kosta 80.000 dinara i koji mi je postao omiljena klima u nekoj normalnoj ceni.
Ispod toga, nista nema horizontalno el. pomeranje.
Ako podjemo od toga da ne spusta ispod 500w, onda to znači da je to 4x4 i po snegu i po suvom.Imao sam 4x4 koji je uvek all4 , uvek vrti 4x4 i potrosnja je bez potrebe velika.Nije prefinjena, jer kao sto si rekao, na najmanjoj brzini nije tiha.To je mrcina od klime, za neizolovane i komercijalne prostore.Do skoro je imao samo Amber od 100k, nista ispod toga, a sada su stavili u Gree G-Tech model koji kosta 80.000 dinara i koji mi je postao omiljena klima u nekoj normalnoj ceni.
Ispod toga, nista nema horizontalno el. pomeranje.
Niko te ne tera da kupis nesto sto ne zelis, ali ne pricaj nebuloze.
Koja iskustva drugih su ti rekla da Amber trosi vise i kako su to izmerili? Nebuloza.
Apsolutno ne trosi nista vise od Luca klime, ako uporedim da mi greju slican prostor.
(cetvrtaste sobe od 22m2 za Luca i 25m2 za Amber, prva ima 6 PVC prozora, druga 3 stara drvena sa duplim prozorima)
Koliko osecam da je Luca bolja klima od Viole, duplo vise osecam da je Amber bolja od Luca.
Imam 4 Ambera(3 u upotrebi, jedna mi bleji pored kreveta u kutiji vec godinu i po dana, postala je deo sobe, sluzi kao nocni stocic...), vec 2 sezone greju i hlade, izuzetno brutalne klime, na -10 nisam cuo da radi spolja. (ipak je ta jedna u 25m2, a ona sto je grejala 80m2 na -10 kapiram da je vec morala da se cuje, ali nisam proveravao)
Takvu klimu od Japanaca mozes ocekivati za duplo vece pare, bez preterivanja. Ne zato sto ne umeju da naprave, nego zato sto nece, prave klime koje ce biti tihe i racunaju da ces da ugradis i 15 klima ako je potrebno.
12ica Amber daje na -10 4.6kW toplote, dakle u sobi do 30m2, ona bukvalno radi sa trecinom snage na -10.
Cifrom zalazi u 2-3 puta slabije japanske vode...dodatno, nista u tim japanskim klimama tog cenovnog ranga nije kvalitetnije nego u Amberu, to je sigurno.
Imam i Gree i Samsung i LG i Midea i Galanz i Panasonic i Fujitsu klime...za LG od 1300e i 1600e sam vec pricao, nebuloza od klima.
Od svih tih, Amber je najbolja klima.
Sta tacno nije prefinjeno kod Ambera?
Radi super, odrzava temperaturu u stepen, brze odledjuje od vecine klima, kompresor radi tiho i mirno, nikada nikakav problem...jedino sto joj najniza brzina nije bas tiha.
Jedna od nebuloznijih izjava...Gree daje 5 godina garancije, a evo, ako cemo da sudimo po mojoj Luca, rekao bih ti da Japanci traju 3-6 meseci...sto naravno da nije realnost.
To pitanje postavljas samo ti, a ko je koristio, jasno mu je kakva je Amber klima.
Zapravo, taj kompresor od 1Hz je Gree izbacio 2010. godine.
A mi smo pricali od onom koji su napravili 2016., sa 3 cilindra i varijabilnom zapreminom.
Nadjoh da se na nekom trzistu taj kompresor ugradjuje u Fairy model, mislim Indija.
Au, hvala, spasao si me![]()
To podešavanje položaja horizontalnih usmerivača vazduha daljinskim imaju i Kinezi od 500 evra. .
Situacija je nikakva.....
Kakva je situacija, ako se spoljna jedinica stavi u hodnik od zgrade/objekta na primer. Da li to bolje ili losije, u odnosu kada stoji napolju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari