Svejedno kako je podeseno, gasi pa gasi i na auto i na fix...
Na LU nema ta opcija, dok sam za model LMCA pronasao da moze da se podesi, da duva konstantno, valjda je tako default, ili da duva nizom brzinom, dok je kompresor iskljucen. Nisam uspeo na pronadjem technical manual za LLCR gde je to objasnjeno...
Tu su i screenshot-ovi...
A da li si razmisljao o novoj generaciji Fujitsu? Pre svega mislim na KGTA? Mislim da nije mnogo slabija od Amber klime, ali je i jeftinijaAko i LUCA isto gasi, sta je onda neka alternativa, za japanca u rasponu od LUCE 84.000 din, pa to Toshibe Shorai od 113.000 din.
Ne znam ,da li se i kada pegla najskuplja Daisekai od 150.000 din, na jednoj jedinici po objektu, u odnosu na Shorai?
Generalno gledajući, kupovina invertera je igra brojevima.Nije bitno kupiti sto jeftiniji inverter, nego onoga koji će u nekom racionalnom vremenskom periodu, sahraniti svakog jeftinijeg invertara, u ceni potrosenog kilovata, uz ostale blagodeti , kao sto je komfor i tome slično.
Ako na primer Mitar1982 ,kaze da je za 60 m2 godisnje, za dva invertera , ukupni iznos 11.000 din, onda neka skuplja klima , sa jos na primer 20% ili vise ustede, tesko da moze sebe da otplati , ni za 10 godina.
Ne znam da li razmisljam u dobrom pravcu.Trudim se da nadjem matematiku opravdanja, za recim Daisekai najskuplju klimu, u odnosu na recimo LUCU.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Daiseikai je za one koji nisu kupili tri astre nego jednog bendzu [emoji3]Za tog Daisekai uzmes 3x LLCE, pa da je Bog Otac nece grejati-hladiti bolje od te tri klime, niti ce trositi manje jer ce ove tri klime raditi rasterecenije a i posticice ravnomeriju raspodelu toplote po objektu. Te skupe klime ne uzimas da bi ustedeo uzimas jer mozes, oces najbolje i najugodnije. Eno onaj Panasonic ima senzor da prepozna da li ima ljudi i koliko u prostoriji, da li su mirni ili cepaju neku fizicku aktivnost, prepoznaje i kada su tu zivotinje a ne ljudi pa prilagodjava grejanje i hladjenje, trista cuda.
Našao sam u PDF formatu za LLC modele kako se preko daljinskog podešava i ta opcija da fan radi stalno na hlađenju a ima i za ofset temperature pa koga zanima evo.Stavka se zove Appending data.PDF je na ovom linku.https://smallpdf.com/shared#st=ddba...df&ct=1594826148391&tl=share-document&rf=link
12 - 14LU - Toshiba DA89X1C-20FZ2Zna li se, koji je kompresor u LUCA?
Amber je sigurno dobra klima, ali cifrom zalazi u Japanske vode.Nekako mi se 100 tisuća, ne daje za čistokrvnog kineza.
Nekako mi Amber, pre deluje za neku prodavnicu, minimarket ,da rmba na otvori zatvori vrata ,na svaki sekund.Nije mi prefinjena, za neki stambeni prostor.
Radi sigurno dobro, samo dokle.Kod made in Japanaca, to dokle, se retko kad postavlja kao pitanje.Za Micubisije, zbog posla, znam za server sale sta znači made in Japan.To se zna,APC za ups, i japanci, za server sale.Sve stoji za Amber, samo eto ta cena žulja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari