Auuu, salio sam se. Kad sam usao u stan upalio sam grejanje momentalno :dNe pamtim gore vreme od ovoga. Nije mi upaljena klima ali ako nastavi jos par dana ovako uvece cu paliti skoro sigurno. Ja sam ovih dana jos furao u majci napolju, danas vec moram duks, ne prija mi temperatura. U stanu je jos uvek ok ali oseca se vec da se zidovi hlade polako.
Tapatalk from Poco loco
Ja sam izgleda jedini kome odgovara ova temperatura. U majici sam, spavam sa otvorenim prozorima. Ma milina. [emoji4]
Kupio sam Gree Viola inverter klimu, u radnji mi rekose da nemaju dil za ugradnju i da je ovlascen servis za ugradju prakticno svaki koji ima firmu i pecat, samo da proverim sa vama da ne budem u problemu posle ne daj boze sa garancijom?
Kupi klimu u firmi koja se bavi prodajom klima a ne prodajom laptopovaSta mislite o ovoj soluciji ya grejanje
https://www.laptopcentar.rs/artikal/midea-klima-inverter-mb-09n8d6-wi-fi
Grejala bi 32m2, u pitanju je prilicno ususkana garnisera, imaju i TA ali bi ona bila sada druga violina.
Nema niceg interesantnog u R-32 osim sto je zapaljiv [emoji23]Ne kupujem ja, a sta fali firmama koje se bave IT-jem. Ja kupio ves masinu u Gigatronu i ne vidim problem. Sad pojedine IT prodavnice prodaju i peci na pelet i sporete na crvsto gorivo.
Inace ova je interesantna zbog R32 gasa, a i dovoljna je za grejanje. To su mi neki prijatelji, greju se na 4kw TA pec, sad planiraju da uzmu klimu da hladi pomalo leti, a kad vec uzimaju za hladjenje da dodaju jos koji dinar da se zimi greju vecim delom na klimu a TA pec manje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari