Mozda Gree Lomo inverter wifi?
Imam i ne preporučujem. Komandovanje preko mreže je nepouzdano i smor.
Ali imam i drugu varijantu koja je 100% pouzdana. Broadlink RM3 Pro sa alija, koji emituje IR... i uzmeš krštenu klimu i uživaš. RM3 ima i sasvim solidno očitavanje temperature na njemu.
Koristio sam Gree+, Ewpe (trenutno koristim i radi kao ok zadnjih 15ak dana) i esmart (penzionišu je). Imam je manje od godinu dana, hladila je svega par dan kada je bilo preko 30.
Ako može preporuka za klimu. Majstor je rekao da bude inverter i da ima što veći cop. Koristila bi se za hlađenje i grejanje. Stan je lepo postavljen i ima dobru izolaciju, grejanje na struju. Ideja je da se postavi u sobi od oko 20 kvm i kad se otvore vrata da dobacuje i do dnevne sobe i u ostale prostorije (stan oko 55 kvm). Ne mora najjeftinija, ali eto da bude neki best buy za naredni duži period.
Bilo bi dobro ako ima u tehnomaniji jer bi vratili neki fen pa da nam to uračunaju u cenu klime, takođe kupovina na rate/čekove. Hvala unapred.
Kako se proseravaju sa imenima modela....Nije za mene nego za taštu
Ne znam koliko je struja tokom zime, evo za topli april poslednji račun 3200 din, zimi možda oko 7-8
@jozza - Jel misliš na Midea MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari