banacanin sta ti bi , krenuo u fajt
Svi ste vi u pravu , u pravu je
jozza kad kaze da je izolacija najbitnija stavka u potrosnji nekog uredjaja , svejedno je da li hladi ili greje , a u pravu si i ti da ce ga Midea ohladiti ali za grejanje je malo blesavo davati skoro isti novac koliko i za nekog japanca .
Vise sam na ovoj drugoj strani , samo zato sto smatram da ne moze jedna Midea da se meri sa nekim od japanaca , i to TOP model vs ulazni model japanca . Ne zameri , ne zelim da provociram ali tako se pokazalo za sve ove godine koliko dzedzimo po forumima .
Znas da sam ja medju prvima podrzavao Midea Mission , i sad mislim da je to sasvim OK klima , mislim na 12-ku , svi su zadovoljni , medjutim vecina koja je posedovala te 18-ke ipak nisu . A onda , Midea Mission kosta 59k a Fujitsu LLCE 56k , za 7k dobijate sigurno dobar uredjaj , bez da razmisljate da li je bolji od te Midea . E sad , ako neko nema para pa mora to obaviti na rate a Midea, nije iz BG-a i ogranicen ponudom , onda je i ta Midea Mission sasvim OK i neko sledece dobro resenje posle japanca .
Ja fix Midea vise nikom ne preporucujem , ne zato sto nisu kvalitetni , vec zato sto su im bucne spoljne jedinice ukoliko ih uporedim sa Gree , pa i sa bilo kojom .
I da , znas moj stav ako si ga pratio , nema savrsene klime ma koliko da kosta , ja bih svakoj nasao manu , pa i japancima
E da , ta Gree Amber bi trebalo da je dobra klima , kod nas ima ona Nordic varijanta ako se ne varam , ta je kazu extra , ova obicna ne znam , niko je nema i nije preneo utiske .