Šta je novo?

Kingston HyperX 3K (SF-2281, Intel 25nm synchronous MLC NAND)

@vladat1, nema potrebe da se nerviras zbog tih 8GB, to je feature SF "procesora" tj. kontrolora, tzv. over provisioning. Taj feature sluzi u slucaju kada SSD predvidi da ce celija "crci", da ustupi deo sebe, tj deo OP-a tako da ti zapravo imas stek memoriju. Plasticno, ti sada imas 120GB ssd sa 100% zdravim OP, nakon 5 godina, ti ces i dalje imati 120GB ssd ali sad sa polu mrtvim OP-om :)

^^^
samo za kuciste 3.5", nema onaj bundle lepi i sareni :)

....a bio je vizionar!!!
:p

To, to, to... Vidovita Zorka, odnosno, vidoviti P307 :D:D:D

Povukli FW? Ko zna zašto... Ili su ga zakopali negde! :type:

i meni je čudno da ga nama na sajtu

Kao i sa memorijama, Kingston "mulja" i sa SSDovima, te neke nove serije, te se ne zna koji su cipovi unutra, opsti haos. :)

Kako se radi update ?

Pa sve lepo piše kada skineš... Pokreneš EXE! :d

Jesi bios za plocu ikad update-ovao ?
Isto ili slicno, zavisno od proizvodjaca ploca i ssd-ova...

Čak još lakše! Za SSD npr. nema potrebe iz dosa, dok je za BIOS "bezbednije"...

Jesi bios za plocu ikad update-ovao ?
Isto ili slicno, zavisno od proizvodjaca ploca i ssd-ova...

*** nisam

kontaktiraću Admina sa posla da uradi preko Remote Desktop

Da li ima neki video na youtube ?

Aman - pokreneš exe, odabereš SSD (drugi i ne možeš osim njihovog) klikneš dole updade firmware; i kad kaže restart (ili ugasiš komp i upališ) i to je to!!
Šta to admin može uraditi drugačije?! :d

Poslednja izmena:
Ajde Vlado probaj sam:D Ako nesto za...es garancija je kod mene:p

Ajde. Javljam utiske :D

* Javlja mi neki problem

evo redom

Prilozi

• Slika 1.png
    Slika 1.png
    200.3 KB · Pregleda: 128
  • Slika 2.jpg
    Slika 2.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 118
  • Slika 3.jpg
    Slika 3.jpg
    134.3 KB · Pregleda: 131
Poslednja izmena:
Čekaj... Ti se šališ?! :trust: Ti umeš da čitaš engleski, ne? Kakva greška bre. :d
Pa kaže ti da će se verovatno desiti automatski restart nakon fleša i da sačuvaš sav rad pre nastavka (ukoliko je otvoren tipa Word, ili šta god i da sejvuješ...). A Proceed znači nastavi :type:

ALI! Još važnije je da sam tebe pobrkao sa dewas-om koji ima stariji - 503 FW od tebe - 505; a ovaj na netu je 503. Ja prvo mislio ti samo pitaš kako se to radi, a onda sam smetnuo sa uma da TI hoćeš da flešuješ. Ionako ti neće flešovati stariji na noviji a i zašto bi? Pa tebi sam već odgovorio da imaš najnoviji za koji nema download, a to ne pomaže dewas-u koji bi želeo noviji... :p
Moraš sam da čitaš verzije lepo ti u AS SSD-u i u SS što upravo okači sve piše! ;)

Ja imam 505A, video sam u AS SSD - u . Nije htelo da se flešujue jer sam hteo to da uradim sa 503 FW :D

Koje je posledanaj verzija FW ?

505A

Intel Z68 i KINGSTON SSD SH100S3/120G
Gde je problem cim imam ovako slabe rezultate za write?
Sva setovanja ispostovana!

Prilozi

• as-ssd-bench ATA KINGSTON SH1 24-Jan-13 10-25-49.png
    as-ssd-bench ATA KINGSTON SH1 24-Jan-13 10-25-49.png
    37.9 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Ili si ga patosirao, ili su ti upaljeni C-states i druge štednje. Ostalo deluje sve OK..

C3/C6 sam takodje disable,ali rezultati za write ostaju slabi.Mora da je ili takav SSD ili je jednostavno u nekom konfliktu sa Z68?:)

Poslednja izmena:
Kako i sta to znaci?:)

Lepo - upisivao velike količine podataka u kratkom roku i/ili puštao mnogo testova uzastopno, i to sve sa nekompresibilnim podacima... :)
E tada SF padne na kolena i treba mu vremena da se povrati, jer ima inaće spor TRIM i takvi su mu algoritmi.

Vrh Dno