Šta je novo?

King's Bounty: The Armored Princess

^ Potpisujem. Neuporedivo laksi gameplay na svim nivoima tezine + preterane kolicine novca, koji umanjuju potrebu za planiranjem i strategijom. Cini mi se da je popularnost igre u americkim krugovima, kao i njihovo konstantno zvocanje na tezinu originala, dovelo do toga da nastavak bude "prost kao pasulj" u odnosu na Legend. Nebitno, igra je zadrzala sarm, atmosferu i sjajnu muziku. Meni dovoljno... :)

Legend sam igrao na Hard i bogme, bese tesko!!! :)

17 level, gadan period je prosao, meljem sve pred sobom ;))

Par bagova do sada opazeno!

Igra izuva koliko je dobra

Da li je ovo zasebna instalacija ili moram da imam prethodnu verziju?

Zasebna.

Taj skroll je dosta tesko naci, a u sustini nema od njega neke narocite vajde. Trosi puno mane a kakav god da je spellpower nece puno oziveti. Mnogo korisnija stvar je imati skill za resurection. Na trecem levelu jednu od izginulih jedinica (i to skoro uvek najjacu) vraca 100%. Jes da treba puno onih mind runes-a al se kasnije visestruko isplati.

Nenade o cemu ti to?! Pa nemaju sve klase iste skilove. Za maga je res. po meni najbitniji pored zrtvovanja!

Inače ja do 52gog lvl dogurao...ostala jos Reha da se očisti i ćao, zdravo ;))

kao okoreli heros of the might and magic player...igrica je jednostavno previse laka kako si i momci gore naveli.nadam se da ce izbaciti neki patch da se pojacaju leveli naprijatelja na mapi.

Pa nemaju sve klase iste skilove. Za maga je res. po meni najbitniji pored zrtvovanja!

Mozda nemaju, i Legend i sad AP igram sa paladinom, moguce je da su neki skillovi drugaciji kod ostale dve klase ali neki su sigurno univerzalni. Al nije to ni bitno, poenta je da ako imas res. skill on daleko bolja obavlja posao nego scroll tj. spell iz prostog razloga sto je na trecem nivou ucinak 100%. Znaci ne moze bolje od toga.

A po meni najkorisniji spell u igri je Pain Mirror. Jos uz kombinaciju sa nekim artefaktom koji pojacava efekat moze da se ima i do 150% jacine protivnikovog udarca. U praksi to izgleda tako da kad se sibas sa protivnikom koji je jaci tj ima vise vojske, ukoliko dobro kombinujes mozes komotno da mu iz jednog poteza "ponistis" najjacu jedinicu. Naravno pre toga ces imati gubitak, ali isplati se ostati bez recimo polovine impova ili assasina da bi ubio gomilu (tj. sve ili skoro sve) archdemona ili neke druge top jedinice.

Inace, k'o sto mnogi kazu, igra je dosta laksa nego Legend. Jedino sto mi se cini da ima vise teritorija i neprijatelja pa treba malo vise vremena da se sve to ocisti.

I tako ja zaglavih kod glupog Bala na 55 levelu, pratilac skoro pa beskorisan, a on sa smesnih 126k energije i dize demone ko sretan :(

U najboljem slucaju mozda mu i oduzmem 2/3 energije!!!

Bogu hvala...nadjoh odgovarajuću kombinaciju heroja i magija!!!

Prilozi

• kb ap1.JPG
    kb ap1.JPG
    424.5 KB · Pregleda: 149
  • kb ap2.JPG
    kb ap2.JPG
    431.4 KB · Pregleda: 143
Igra ima samo jednu manu koja je doduse cini uzasno prekalom. Sa 2 spella (stone skin i armor of gods) i jedan item, uz onu medalju na max, dizes black knightovima resistance na 95%, sa evil spellom na max dizes 30% originalnog stacka u zivot a jedan item im daje "always retaliate". Ljudi na imposible prelaze igru magom bez i jednog gubitka kroz celu igru koristeci samo jedan stack i to black knightove a rano u igri samo moras da nadjes koje zmajevo jaje sto zahteva malo srece i kreativnog manevrisanja.
Bas zbog tih spellova Crveni Zmajevi su mnogo bolji od Crnih. Sa Crvenim zmajevima mozes da im dignes resistance u nebo a sa Crnim si ogranicen na ono sto prirodno vuku.
Resurection valjda imaju svi...

Poslednja izmena:
Jel moze nekako da se 'unlernuje' :D jednom naucena magija iz knjige?

koliko znam ne moze...

ne znam dal je vama laka..ja sam probao sa mageom na najacem levelu i odrao sam skoro sve bez gubitaka ikakvih, regurtovao za novac trupe samo koje moram..i sada bukvalno nemam koga da mlatim..svi su prejaki a zlata je premalo da bi se gubici sanirali.Glupost

Pa drugari, ja konačno završih moju odiseju :D

Prilozi

• screen_091230_000.jpg
    screen_091230_000.jpg
    367.8 KB · Pregleda: 82
  • screen_091230_001.jpg
    screen_091230_001.jpg
    342 KB · Pregleda: 77
Evo da se i ja pohvalim... Sve me nešto mrzelo da kačim...

Prilozi

• statistics.jpg
    statistics.jpg
    442.5 KB · Pregleda: 79
  • higlights.jpg
    higlights.jpg
    288.4 KB · Pregleda: 76
@Vladica: Dogovoreno :D

@radulle: Bravo Care, svaka cast :)

Gde igrica stavlja save game? Ne mogu da nadjem?

@joojant200:
\My Documents\My Games\Kings Bounty Princess\$save

Izvol'te...

radulle ti bas doktorirao ovo...za 22 dana i 56lvl si to koristio neki walkthru?!

Ne, samo sam pazio da ne putujem mnogo, isao sam sistematicno, citao sve sto pise i pazio da ne idem na ostrva zbog samo jedne stvari, vec vise njih, takodje bih izvidio prvo ostrvo, video kog nivoa su neprijatelji i ako mi se cini da su prejaki ucitao save pre odlaska, pa probao drugo ostrvo i tako... Vec u posledjoj cetvrtini igre sam presao na skoro full top tier jedinice, znaci dzinove, crvene zmajeve, crne zmajeve, kamene one i inkvizitore za rezurect, oni jaci Entovi takodje nisu losi zobg range attacka.

Nazad
Vrh Dno