Šta je novo?

King's Bounty: The Armored Princess

Znao sam :mad:... pokvarise mi petak :wall:
steta bas sam se ponadao ...

Na MetaCriticu pise Release Date: November 1, 2010 sto je sigurno greska...

Poslednja izmena:
Daj boze da izadje i u novembru... Sve mi se vise cini da ga namerno odlazu za praznike na zapadu, ruska verzija je izasle pre vise od 6 meseci...

Нови датум: 20. новембар 2009.

Људи, па ко ће ово дочекати? Ја већ кризирам :D

Dobro je, bar nije 30. :)

Stigla u "narodne" prodavnice

^ Eh sto volem hevi metal :d

Probao sam onaj 3D mod, imam neke plavo-crvene naocare sto sam dobio sa olympus XD karticom, izgleda stvarno zanimljivo, dobija se utisak kao da se likovi nalaze na stvarnoj tabli...jedino sto izgubi kvalitet boja i malo je tesko za igranje ali je znaimljivo videti. Bas me zanima da li postoje neke bolje naocare od ovih kartonskih...

Odmah problemi, kada podesim igru na nativnu rezoluciju mog monitora 1920x1080 dobijem umanjenu sliku sa crnim okvirom, kada smanjim na 1680x1050 slika se razvuce, monitor je preko DVI kabla, i sve igre sem ove rade bez problema???

Odmah problemi, kada podesim igru na nativnu rezoluciju mog monitora 1920x1080 dobijem umanjenu sliku sa crnim okvirom, kada smanjim na 1680x1050 slika se razvuce, monitor je preko DVI kabla, i sve igre sem ove rade bez problema???

Nije problem, tako je. I kod mene na TVu ista prica u oba KB..jednoistavno smanji na 1680 i igraj, nije velika razlika :wave:

Nije problem, tako je. I kod mene na TVu ista prica u oba KB..jednoistavno smanji na 1680 i igraj, nije velika razlika :wave:

More kakvi *****i ne mogu da verujem!!! Kako da smanjim u 1680x1050 kada je to 16:10 rezolucija i svi su debeli, 'aj mi objasni??? :) Ja tako da igram ne mogu, a videcu da li cu uopste i da igram ako stvarno ne postoji resenje za ovaj njihov debeli propust!

a jeli ko ti kaze da je to propust do njih, mozda je problem u tvom monitoru? pokusaj da promenis drajvere mozda pomogne!

a jeli ko ti kaze da je to propust do njih, mozda je problem u tvom monitoru? pokusaj da promenis drajvere mozda pomogne!

Hahahahahaha!!!! Da najcesce se to tako radi, kada igra nema podrsku za odredjeni format, onda se menjaju drajveri na monitoru.

Ovog lika odmah da uzmete u Bench redakciju.

igraj u prozoru?

Ovako, na samom početku, mogu samo reći da mi izgleda da igra nije "osramotila" prethodni King's Bounty: The Legend.
Dosta dobro je urađena.Naravno,malo detaljnije impresije kada budem odmakao sa igranjem ;)
Počeo sam da igram kao Warrior-ica.

Poslednja izmena:
Meni je prelaka na normal, bar na pocetku?
Sa king bounty sam se bas mucio, a ovde laganica lesim jace od sebe?

Pa sad si sa iskustvom valjda pa je lakse ;)

Sa kings bounty sam se bas mucio i kada sam drugi put krenuo da igram, a ovde za par sati level 8 i lesim l10 heroje i jace bez vecih problema. Takodje mi se ne svidja sto cim zavrsim quest odmah dobijem nagradu, nema da idem nazad po nju i u quest logu e sve 'nacrtano' - idi na to i to ostrvo uradi to i to, nema da se luta i zaluta.
Mislim dobra je igra, ali...

Igra je lagana u pocetku, ja igram kao mage , i vec sada moram da bijem 10+ lvl jace heroje, a cesto mi se desava i 20+ lvl jace, btw lvl 30 mage :), u principu nije teska igra, ali je takticki zahtevna, ako zelite da svedete gubitke na minimum, a ja sam tu perfekcionista, i vec imam ustekano oko 1mil zlata :)

Sad je vec bolje , postalo je tesko :D

Posle više sati igranja rekao bih da je ova igra lakša za igranje od King's Bounty: The Legend.
Levelovanje mi je ok,okruženje i likovi manje/više poznati - lepo upakovano i pristojno odrađeno.Priča mi je ok i zanimljiva sa silnim questovima koje nosi u sebi,ali mi se čini da "dijaloga" ima manje nego u prethodnom delu.Odnos snaga u bitkama sa neprijateljem dobro izbalansiran i nisu teški okršaji.Igra poklanja mnogo više zlata nego pre,tako da sa kupljeno/prodatim itemima možeš da se frljaš do mile volje.
To je to,rečeno u grubo i na brzinu.Po meni dobar naslov ali malo lošiji od prošlogodišnjeg King's Bounty: The Legend.

^ Potpisujem. Neuporedivo laksi gameplay na svim nivoima tezine + preterane kolicine novca, koji umanjuju potrebu za planiranjem i strategijom. Cini mi se da je popularnost igre u americkim krugovima, kao i njihovo konstantno zvocanje na tezinu originala, dovelo do toga da nastavak bude "prost kao pasulj" u odnosu na Legend. Nebitno, igra je zadrzala sarm, atmosferu i sjajnu muziku. Meni dovoljno... :)

Nazad
Vrh Dno