Šta je novo?

King's Bounty: The Armored Princess

Ja imam jedno noob pitanje - kako se putuje na drugo ostrvo? Dobio sam mapu, vidim 2 druga ostrva ali na onoj mapi nista ne mogu da uradim.

Udjes u fast boat i klknes na ostrvo koje koje si prethodno otkrio na mapi.

Ja imam jedno noob pitanje - kako se putuje na drugo ostrvo? Dobio sam mapu, vidim 2 druga ostrva ali na onoj mapi nista ne mogu da uradim.

Udjes u camac (iliti Fast Boat :d ) i pojavi ti se na okviru mini-mape nova ikona.

imam problem na Win 7 64. igra odbija da startuje. gledam u process explorer i vidi se kako startuje kb.exe i posle par sekundi se ugasi bez ikakve poruke o eventualnoj gresci. jel' neko imao slican problem? konfa iz potpisa.

imam problem na Win 7 64. igra odbija da startuje. gledam u process explorer i vidi se kako startuje kb.exe i posle par sekundi se ugasi bez ikakve poruke o eventualnoj gresci. jel' neko imao slican problem? konfa iz potpisa.

da odgovorim sam sebi. Avast je pravio problem. jedan exception (za kb.exe) je resio problem. bez obzira sto skeniranje fajla ne daje nikakve rezultate o infekciji, AV ga gasi odmah po pokretanju. isti problem se javlja na jednom kompu Symantec-om

Sinoc sam konacno zagin'o jedno 6 sati :)

Dali neko zna neki site na kom postoje svi quest log podaci gde se sta nalazi. Drugim recima pomoc u igri. Sve sam prevrnuo trazeci i nigde nema. Igram igru vec danima pa imam tu neek stvari za koje bi mi dobro dosla pomoc tog tipa sto sam napomenuo.

Hvala na linku.
Ja sam inace pronasao neke tog tipa ali mislio sam da to bude slikovito objasnjenje. na primer kad sam igrao Tomb Raider tamo je kad mi zapne bila pomoc gde je tacno objasnjeno gde je sta i lepo je prikazano na slikama. Ako neka zna za tako neki link bio bih zahvalan na pomoci

Da li je neko uspeo da ubije onog prokletog pauka u pećini??? Ono izgleda nemoguće, probao sam i sa cheatovima, nema šanse. Kad je počeo da spušta preko 3.000 paukova po "turi" došlo mi da razbucam monitor...

To je glavni boss. Ja sam uspeo ali me je ubio milion i po puta. Igrao sam na hard.

Nista ne bi trebalo da ti predstavlja problem od bossova. Ako cemo po tezini, najgori mi je bio lizzard boss...

^
Da i meni je jedino lizzard pravio problem. Pauk je na normalu bez problema stradao i od maga i od warriora. Uskoro mi je on na redu na impossible nivou, pa ocekujem jedno razbijanje monitora i sa moje strane :D

Uh, nikad dosta King's Bounty-ja :)

Kings.Bounty.Crossworlds.SKIDROW

pojavila se igra... velika je 1.44 gb

naravno svi znate gde da trazite. pa javljajte utiske!

Ljudi imam problem u ovoj igri kod REZOLUCIJE!!

Imam monitor od 24" (1920x1080), i nemoguce je rasiriti sliku na citav monitor, u opcijama mi je znaci rezolucija za 24" , ali mi slika nije razvucena do ivica po horizontali, nego mi je crno od leve i desne ivice po 2-3cm odprilike...

Kako da resim taj problem ???

Monitor mi je Samsung p2450H, cisto sumjnam da je do monitora, a za taj refres rate sam probo i nece!!!

Ljudi imam problem u ovoj igri kod REZOLUCIJE!!

Imam monitor od 24" (1920x1080), i nemoguce je rasiriti sliku na citav monitor, u opcijama mi je znaci rezolucija za 24" , ali mi slika nije razvucena do ivica po horizontali, nego mi je crno od leve i desne ivice po 2-3cm odprilike...

Kako da resim taj problem ???

Nema resenja, igraj tako. Rezolucija je korektna ali to je do igre..I ja sam se svojevremeno pitao isto..Ne smeta u sustini. Refresh rate nema veze sa tim.

Poslednja izmena:
^ A zašto ne bi kupio igru kada već ne košta puno? Zato što nema posledica? Onda nemoj da se iznenadiš ako za par godina većina ne-multiplatform PC igara postane ad-supported Flash/Farmville lowest common denominator-friendly abominacija.

Poslednja izmena:
Mene je Armored Princess oduševio, mada bi Legend sa svim novinama bio još bolji.

Prešao sam ga sa zakašnjenjem i igrajući penzionerski vraćajući se na ostrva iks puta jer sam igrao sa specifičnim jedinicama :).

Sa Princeza setom, Dryade i ostale tri ženske jedinice su :smoke:.

Amelija pred poslednju bitku:

Crossworlds

Crossworlds je odlično smišljena ekspanzija, ali je loše odrađena.

Prvo dobre stvari:
- puno novih jedica, magija, predmeta i sl. što omogućava sijaset novih strategija i taktika
- Arena kampanja je odlična
- ispravljeno je dosta nelogičnosti iz AP – mene je naročito nervirala preterana inicajativa 8 kod furioznih goblina

Dodavanje novih predmeta/magija ima i svoju lošu stranu jer evo, igram kao paladin i ni od koreva nema Ressurection svitak za naći/kupiti, ali zato imam nenormalno svitaka koji pumpaju adrenalin Orkovima i goblinima :S:. Njih i po šopovima i mapi i još mi ih iskopava drkončić :crash:.

A onda i loše:
- Orcs of the March kampanja ima milion bagova, to je strašno
- patch je već izašao da zakrpi goruće probleme, pa odmah i hotfix, ali bagova ima i dalje jako puno
- ja polako prelazim OotM kampanju, ali kad je završim obrisaću je, jer bagovi ubijaju i vraćam se starom dobrom AP sa onim dodatnim novogodišnjim modom
- moje mišljenje je da je krivac tome što je igra izašla paralelno na ruskom i engleskom jeziku
- Orkovi i goblini su preterano jaki zbog novog adrenalin sistema
- ne kupiti Steam verziju jer za njih sve kasni i vidim da svi kukaju

Pošto je izašao editor, jasno je da je King's Bounty kakav poznajemo završio. Koliko vidim, najavljena je MMORPG verzija igre :(.

Nova kraljica je Kraken, ofarban u belo :p. Teška je boranija kao i pauk i žaba. Dobro je što je odmah na Scarlet Windu, pa kad se pobedi dobije se jako puno iskustva što olakšava život. Kad pokrenete razgovor sa Arijanom oko Krakena, obećajte da ćete ćutati da ste ga ubili i dobiće dosta toga novoga u njenom zamku za kupovinu ;).

Ocena: 8/10

Vrh Dno